'Εφηβη πήγε στη μαμά της μια τούρτα όχι όμως για τα γενέθλιά της - Δείτε το σημαντικό λόγο (pics)

H Alyssa Jackson, 17 χρονών, αγόρασε μια τούρτα για τη μαμά της.

'Εφηβη πήγε στη μαμά της μια τούρτα όχι όμως για τα γενέθλιά της - Δείτε το σημαντικό λόγο (pics)

Όχι, η μητέρα της δεν είχε γενέθλια, ούτε την ονομαστική της γιορτή. Μαζί με την αδελφή της μόλις είχαν πάρει τα χαρτιά που χρειάζονταν για την εγγραφή της σε άλλο σχολείο, και κάθισαν να φάνε ένα παγωτό.

«Κοιτάζοντας τα χαρτιά είδα και τα εμβόλια που έχω κάνει μέχρι σήμερα και αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση, καθώς πολλές ασθένειες , ξεχασμένες μέχρι σήμερα, κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Χαίρομαι πολύ που η μητέρα μου δεν ήταν εναντίον των εμβολιασμών», ανέφερε η 17χρονη στο BuzzFeed News.

Για να την ευχαριστήσουν οι δύο αδελφές σκέφτηκαν να κάνουν στη μαμά τους μια έκπληξη. Αγόρασαν μια τούρτα και έγραψαν πάνω «Σ’ ευχαριστούμε που μας εμβολίασες μαμά».

tourtta2

Πήγαν μάλιστα στη δουλειά της για να της τη δώσουν. Όταν της είδε ξαφνιάστηκε και γνωρίζοντας πόσο πειραχτήρια είναι οι κόρες της, αστειεύτηκε λέγοντας « ελπίζω να μη μου την πετάξετε στο πρόσωπο».



Το βίντεο η Alyssa Jackson το ανέβασε στο m.tiktok.com απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

«Γιατί πρέπει να εμβολιάζω το παιδί μου;»

Καθώς την τελευταία περίοδο από τη μία αυξάνονται σημαντικά τα κρούσματα ιλαράς, μιας ασθένειας η οποία για πολλές δεκαετίες είχε εκλείψει, και από την άλλη παίρνει σημαντικές διαστάσεις το κίνημα του αντιεμβολιασμού, η Αμερικανική Ένωση Παιδιάτρων αλλά και οι παιδίατροι τονίζουν ότι τα εμβόλια σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν για το κοινό καλό και τη σωτηρία εκατομμυρίων ατόμων.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ασθένειες που στο παρελθόν σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, αποτελούν πλέον παρελθόν, χάρη στον προληπτικό εμβολιασμό. Έτσι, οι γονείς θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις του παιδιάτρου τους, ενώ σε περίπτωση άρνησής τους να εμβολιάσουν τα παιδιά θα πρέπει να κατανοήσουν το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved