Εύκολες σπιτικές μάσκες προσώπου για εφήβους

Φυσικές, προσιτές και βολικές σπιτικές μάσκες προσώπου για να φροντίσουν τα έφηβα παιδιά σας το δέρμα τους.

Εύκολες σπιτικές μάσκες προσώπου για εφήβους
Bigstock

Ενώ υπάρχουν πολλές μάσκες με χημικά υλικά και προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται καθαρό και λαμπερό δέρμα στους εφήβους, πολλοί από αυτούς τους ισχυρισμούς παραμένουν αβάσιμοι. Οι σπιτικές μάσκες προσώπου για εφήβους είναι καλύτερες επειδή δεν έχουν χημικά και σας γλιτώνουν από τα περιττά έξοδα. Και ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος που έχει το έφηβο παιδί σας, αυτές οι μάσκες είναι εξαιρετικές.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τις παρακάτω μάσκες συνήθως υπάρχουν στο ντουλάπι ή το ψυγείο σας. Για να έχουν τα έφηβα παιδιά όμως ένα υγιές και όμορφο δέρμα, είναι απαραίτητο να διατηρούν την ισορροπία του pH στο δέρμα τους και φυσικά να ενυδατώνονται αρκετά.

Βεβαιωθείτε ότι το έφηβο παιδί σας θα ακολουθεί μια καλή διατροφή και θα πίνει άφθονο νερό εκτός από την εφαρμογή αυτών των σπιτικών μασκών.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για έφηβα παιδιά.

Εύκολη μάσκα προσώπου για εφήβους με μαγειρική σόδα

Μάσκα κατάλληλη για την ακμή.

Υλικά:

  • μερικές κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
  • νερό

Πώς θα τη φτιάξετε: Φτιάξτε ένα μείγμα από νερό και μαγειρική σόδα, απλώστε το στο πρόσωπο, αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Στεγνώστε ταμποναριστά με μια πετσέτα.

Σπιτική μάσκα προσώπου για εφήβους με αβοκάντο

Μάσκα που θα ζωντανέψει το δέρμα.

Υλικά:

  • 2 κ.τ.σ μέλι
  • 2 κ.τ.σ αβοκάντο
  • 2 κ.τ.σ ελαιόλαδο
  • 1 μάνγκο λιωμένο

Πώς θα τη φτιάξετε: Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να έχετε ένα κρεμώδες μείγμα. Αφήστε το στο πρόσωπο για 15-20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Αναζωογονητική μάσκα προσώπου με μπανάνα

Το λέει και ο τίτλος αυτής της μάσκας. Θα αναζωογονήσει το δέρμα.

Υλικά:

  • μία ώριμη μπανάνα
  • χυμό από ένα πορτοκάλι ή λεμόνι
  • 1 κ.τ.σ μέλι

Πώς θα τη φτιάξετε: Σε ένα μπολ αναμείξτε την μπανάνα με μερικές σταγόνες πορτοκαλιού (ή λεμονιού). Ανακατέψτε και ρίξτε σιγά σιγά τον υπόλοιπο χυμό. Προσθέστε το μέλι, ανακατέψτε και απλώστε στο πρόσωπο. Αφήστε για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

με πληροφορίες από το momjunction.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved