Χαλάρωση για γονείς και εφήβους

  • Διαλογισμός κατά την εφηβεία
  • Μοιραστείτε με τον έφηβό σας τις παρακάτω τεχνικές
Μαρίνα Μόσχα
Χαλάρωση για γονείς και εφήβους

Όλοι βιώνουν στιγμές που θα ήθελαν να χαλαρώσουν για λίγα λεπτά. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να ασχοληθείτε με απλές, καθημερινές τεχνικές χαλάρωσης θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ημέρα σας. Εάν έχετε πρακτικές χαλάρωσης που λειτουργούν για εσάς, ίσως αναρωτιέστε αν μπορούν να λειτουργήσουν και για τα παιδιά σας. Μην ξεχνάτε πως και για εκείνα, η ζωή μπορεί επίσης να είναι αγχωτική - προσπαθούν να πάρουν καλούς βαθμούς, να κάνουν φίλους και να προσαρμοστούν σε όλες τις αλλαγές που είναι μέρος της ενηλικίωσης.

Διαλογισμός κατά την εφηβεία

Καθώς πολλοί έφηβοι βιώνουν άγχος και κατάθλιψη, ο διαλογισμός μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμος κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Αν βέβαια, πιθανολογείτε ο έφηβός σας να νιώθει πιο έντονο άγχος ή παρουσιάζει καταθλιπτικά συμπτώματα, η βοήθεια ειδικού είναι απαραίτητη.

Παρακάτω θα βρείτε τεχνικές που θα τα έφηβα παιδιά σας να διαχειριστούν το άγχος τους. Τέλος να θυμάστε, είτε χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή στο κινητό σας είτε ένα απλό μαξιλάρι διαλογισμού, τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να επωφεληθούν από πρακτικές χαλάρωσης, που θα βοηθήσουν στην απόκτηση ενός πιο ήρεμου ψυχισμού και θα υιοθετήσουν θετικές συνήθειες.

Μοιραστείτε με τον έφηβό σας τις παρακάτω τεχνικές

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved