13χρονη έφηβη με οκτώ αδέρφια έγινε viral με αυτή τη φωτογραφία

Η φωτογραφία της έφηβης Jillian συγκέντρωσε πάνω από 77.000 κοινοποιήσεις στο Facebook.

13χρονη έφηβη με οκτώ αδέρφια έγινε viral με αυτή τη φωτογραφία
Facebook / The Hartsocks' Photography

Η φωτογραφία της 13χρονης Jillian Schnerch έχει κάνει του γύρο του διαδικτύου και υπάρχει λόγος.

Η έφηβη ντύθηκε "κουρασμένη μαμά" για το Halloween, με τη βοήθεια της μητέρας της και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook. Η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 47 χιλιάδες likes, χιλιάδες σχόλια και το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Πάνω από 77.000 κοινοποιήσεις.

efivi ntuthike mama 3

Η Jillian έχει οκτώ αδέρφια και βλέποντας καθημερινά τη μαμά τη; να προσπαθεί να συντονίσει μία τόσο μεγάλη οικογένεια, δουλεύοντας παράλληλα, γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι μία κουρασμένη μητέρα. Αυτό επιβεβαίωσε και η μητέρα της 13χρονης έφηβης, Lindsay Hartsock, σε συνέντευξή της στο Good Morning America:

"Έχουμε εννέα παιδιά και μία επιχείρηση η οποία ασχολείται με τη φωτογραφία. Η Jullian με βλέπει να προσπαθώ να διαχειριστώ και να συντοντίσω ό,τι αφορά με την οικογένεια αλλά και με τη δουλειά. Βοηθάει πολύ και η ίδια, εομένως ξέρει ακριβώς πώς είναι να είσαι μία κουρασμένη μαμά (και αδερφή), για αυτό και θεώρησε ότι θα ήταν η τέλεια μεταμφίεση για αυτήν."

Στη φωτoγραφία η Jullian έχει πιάσει τα μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο, έχει ζωγραφίσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της, κρατάει ένα μεγάλο ποτήρι καφέ στο ένα χέρι και μία πλαστική κούκλα-μωρό στο άλλο. Επίσης, μία κούκλα κρέμεται από το πόδι της. Σας θυμίζει μήπως κάτι αυτή η εικόνα;

"Της είπα να χαμογελάσει στη φωτογαφία και μου απάντησε "είμαι ευτυχισμένη, αλλά είμαι μία κουρασμένη μαμά, επομένως πρέπει να το δείχνω αυτό" αναφέρει η Lindsay. "Νομίζει ότι ακριβώς αυτό πέτυχε. Το να είσαι μαμά χρειάζεται πολλή δουλειά, όμως έχει και αυτές τις μικρές στιγμές που σε ανταμοίβουν και τελικά κάνουν όλο αυτό να αξίζει".

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved