Έφηβη με 8 αδέρφια ντύθηκε "κουρασμένη μαμά" & κάνει το γύρο του διαδικτύου

Με αφορμή το Halloween κατάφερε να "σκίσει" με την μεταμφίεσή της και έγινε viral.

Έφηβη με 8 αδέρφια ντύθηκε "κουρασμένη μαμά" & κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Jillian Schnerch, 13 ετών δημιούργησε το look της με τη βοήθεια της μαμάς της, Lindsay Hartsock. Οι φωτογραφίες της Jillian μεταμφιεσμένη σαν κουρασμένη μαμά, μάζεψαν πάνω από 65.000 κοινοποιήσεις στην οικογενειακή σελίδα τους στο Facebook The Hartsocks' Photography.

"Έχουμε 9 παιδιά και μια πολυάσχολη επιχείρηση φωτογραφίας, στο Νέο Μεξικό", ανέφερε η μητέρα της στο Good Morning America και συνέχισε. "Η Jillian με βλέπει κάθε μέρα να προσπαθώ να κουμαντάρω τη μεγάλη μου και αρκετά ενεργή οικογένεια. Η Jillian με βοηθά πολύ και ξέρει ακριβώς πώς είναι να είσαι κουρασμένη μαμά (και αδερφή) και έτσι ήξερε ότι θα ήταν ένα τέλειο κοστούμι για εκείνη!".

Η Jillian που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη στη σειρά και βοηθά αρκετά στην φροντίδα των μικρότερων αδερφιών της. Όταν αποφάσισε να δημιουργήσει το κοστούμι της "Κουρασμένης μαμάς", ήξερε πού θα έβρισκε όλα όσα θα χρειαζόταν. Φυσικά στην ντουλάπα της μαμάς της.



Έφτιαξε έναν ακατάστατο κότσο, ζωγράφισε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της, άρπαξε και έναν καφέ στο ένα χέρι. Στο άλλο, κρατούσε ένα μωρό και έβαλε ένα νύπιο να την κρατά από το πόδι.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved