Χριστουγεννιάτικα πλατό με γλυκά και λιχουδιές για παιδιά

Πώς θα φτιάξετε χριστουγεννιάτικα πλατό με γλυκά και σοκολάτες για τα παιδιά.

Μαργαρίτα Νικολάου
Χριστουγεννιάτικα πλατό με γλυκά και λιχουδιές για παιδιά
Bigstock

Το να φτιάξετε ένα πλατό με λιχουδιές και γλυκά για παιδιά είναι ένας εύκολος και εξαιρετικός τρόπος για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών. Και εμείς ακόμη μια φορά σας έχουμε άλλη μια εορταστική πρόταση που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας, ειδικά αν δεν συνηθίζετε να τους προσφέρετε γλυκά, σοκολάτες, καραμέλες και γενικότερα λιχουδιές.

Τα παιδιά λατρεύουν ο,τιδήποτε σχετίζεται με τα Χριστούγεννα. Από το να φτιάχνετε σπιτάκια με μπισκότα και καραμέλες, μέχρι χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Τι άλλο μπορείτε να φτιάξετε είτε μαζί, είτε να το ετοιμάσετε εσείς κάνοντάς τους έκπληξη κάποιο απόγευμα; Το γιορτινό και γεμάτο λιχουδιές χριστουγεννιάτικο πλατό.

Πώς θα διαχειριστούμε τη συνεχή επιθυμία των παιδιών για Χριστουγεννιάτικα γλυκά;

Μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε και ό,τι αρέσει στα παιδιά σας επάνω. Μπισκότα με διάφορες γεύσεις, κρακεράκια, ζαχαρωτά, marshmallows, πραλίνα φουντουκιού, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες, φιστικοβούτυρο, φουντουκοβούτυρο, διάφορα άλλα spreads που λατρεύουν, κομμένα φρούτα, καραμελάκια, γλειφιτζούρια, σαντιγί, ποπ κορν, πατατάκια.

Η λίστα δεν έχει τελειωμό. Λίγη φαντασία να έχετε και μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο όμορφο γιορτινό πλατό που θα κάνει τα παιδιά σας να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Τα πιο γιορτινά πλατό με λιχουδιές, σοκολάτες, μπισκότα και γλυκά είναι αυτά

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved