Σούπερ δυναμωτικό smoothie με ακτινίδιο και πορτοκάλι για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Smoothie για γονείς και παιδιά.

Σούπερ δυναμωτικό smoothie με ακτινίδιο και πορτοκάλι για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Smoothie με ακτινίδιο και πορτοκάλι.

Bigstock

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού εν μέσω σχολικής χρονιάς είναι σημαντική για αυτό τα φρούτα και τα λαχανικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην καθημερινή διατροφή του παιδιού.

Τα smoothies είναι μία καλή εναλλακτική για να πείσετε τα παιδιά τα φρούτα τους και με την παρακάτω συνταγή, το ακτινίδιο θα γίνει ένα από τα αγαπημένα τους φρούτα.

Τα οφέλη του ακτινίδιου

Πλούσιο σε βιταμίνη C το ακτινίδιο είναι ιδανικό για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας. Είναι τέλειο για να δώσει λίγη ενέργεια και είναι επίσης γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες (ιδανικό για τα παιδιά που έχουν δυσκοιλιότητα), κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο και βιταμίνες Ε και Β.

Τα οφέλη του πορτοκαλιού

Τα πορτοκάλια είναι πλούσια σε βιταμίνη C η οποία από τη μία ενισχύει το ανοσοποιητικό και από την άλλη ενισχύσει την απορρόφηση του σιδήρου προλαμβάνοντας έτσι την αναιμία. Επίσης περιέχουν φυτικές ίνες που προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα και βοηθούν στην πέψη.

Smoothie με ακτινίδιο και πορτοκάλι

Υλικά:

  • 1πορτοκάλι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • Λίγο γλυκάνισο (προαιρετικά)
  • 2 ακτινίδια

Εκτέλεση:

Καθαρίστε το πορτοκάλι και τα ακτινίδια και κόψτε τα σε μικρότερα κομμάτια. Βάλτε τα φρούτα στο multi, προσθέστε το μέλι, την κανέλα και τον γλυκάνισο και «ανακατέψτε» για μερικά δευτερόλεπτα.

Με πληροφορίες από sodelicious.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved