Back to school: Πώς θα διαλέξετε το κατάλληλο lunch bag για τα παιδιά

Lunch bag για παιδιά: Τι να σκεφτείτε πριν κάνετε τις αγορές σας.

Back to school: Πώς θα διαλέξετε το κατάλληλο lunch bag για τα παιδιά
Bigstock

Τα συχνά γεύματα είναι βασικό κομμάτι της ισορροπημένης παιδικής διατροφής και τώρα που ξεκινούν ξανά τα σχολεία, τα ταπεράκια με το κολατσιό θα έχουν την τιμητική τους.

Τα lunch bags ή αλλιώς τσαντάκια φαγητού είναι ειδικά φτιαγμένα τσαντάκια για να αποθηκεύετε και να διατηρείτε φαγητά και σνακ και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει must στον σχολικό εξοπλισμό των παιδιών.

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε lunch bags σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Τι πρέπει όμως να προσέξετε πριν κάνετε τις αγορές σας; Μία μαμά και δασκάλα συμβουλεύει στο safelunch.ca:

Το μέγεθος

Εάν επιλέξετε ένα πολύ μικρό lunch bag είναι πιθανό να μην χωράει τα σνακ που θέλετε να πάρει το παιδί μαζί του στο σχολείο. Εάν είναι πολύ μεγάλο, ίσως να μην χωράει στη σχολική τσάντα ή να δυσκολέψει το παιδί στο κουβάλημα. Σκεφτείτε, λοιπόν, ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσάς και κάντε αγορές σας ανάλογα.

Το σχέδιο

Διαλέξτε μαζί με το παιδί σας το lunch bag του. Βρείτε ένα σχέδιο που του αρέσει και να είστε σίγουροι ότι δεν θα παραλείψει το γεύμα του. Εξίσου σημαντικό: διαλέγοντας ένα σχέδιο πρωτότυπο και μη συνηθισμένο μειώνετε τις πιθανότητες να μπερδευτεί ή να χαθεί στο σχολείο.

Ευκολία στο καθάρισμα

Τα lunch bags χρειάζονται συχνό καθάρισμα, εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι προτιμότερο για τη δική σας διευκόλυνση να βρείτε ένα lunch bag που να μπαίνει στο πλυντήριο και να καθαρίζει εύκολα, ειδικά εσωτερικά που συχνά θα λερώνεται από υπολείμματα.

https://www.instagram.com/p/Celu43ip7CP

Το υλικό

Βεβαιωθείτε ότι το lunch bag που θα αγοράσετε είναι φτιαγμένο από καλό μονωτικό υλικό και αυτό για να μπορεί να κρατάει το κρύο φαγητό, κρύο και το ζεστό, ζεστό.

Το βάρος

Η σχολική τσάντα του παιδιού είναι ασήκωτη με τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα σχολικά είδη. Βρείτε ένα τσαντάκι φαγητού που να μην είναι πολύ βαρύ και να μην επιβαρύνει το παιδί.

Οι θήκες

Εκτός από την βασική θήκη, είναι χρήσιμο να προμηθευτείτε ένα lunch bag με τουλάχιστον μία ακόμα μικρότερη θήκη για να αποθηκεύετε χαρτοπετσέτες και υγρά μαντιλάκια.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για lunch bags που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας.

Η Μεγάλη Μέρα: Δείτε περισσότερα άρθρα στο back to school αφιέρωμα του Mothersblog.gr και... καλή αρχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved