Ακολουθήστε αυτά τα tips για να διαλέξετε παγούρι για νερό για τα παιδιά

Tips που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το κατάλληλο παγούρι για νερό για το παιδί σας αυτή τη χρονιά.

Ακολουθήστε αυτά τα tips για να διαλέξετε παγούρι για νερό για τα παιδιά
Bigstock

Πάντα να ελέγχετε αυτά τα πέντε πράγματα όταν αγοράζετε παγούρι για νερό για τα παιδιά σας.

Τα παιδιά είναι πάντα εν κινήσει και δεν συνειδητοποιούν πραγματικά αν το σώμα τους είναι αφυδατωμένο. Ως γονείς, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι πίνουν αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά κατά τη διάρκεια του σχολείου, που το μυαλό τους είναι απασχολημένο όχι μόνο με τα μαθήματα αλλά και με το διάλειμμα.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν πάντα ένα παγούρι με νερό στο σχολείο τους. Έχοντας ένα μπουκάλι νερό τριγύρω, τα βοηθά να παραμένουν ενυδατωμένα όλη την ημέρα. Επομένως, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ένα καλό παγούρι για αυτά.

Ενώ υπάρχουν πολλά μπουκάλια νερού διαθέσιμα στην αγορά, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το καλύτερο, ένα μπουκάλι που δεν έχει διαρροές, που είναι εύκολο να καθαριστεί και που φυσικά ταιριάζει στις ανάγκες του παιδιού σας.

Ο Anand Baldawa, Διευθύνοντας Σύμβουλος της thinKitchen μοιράστηκε μερικές συμβουλές στο herzindagi.com για το πώς οι γονείς μπορούν να βρουν το κατάλληλο παγούρι για τα παιδιά τους.

Παγούρι που κρατά σταθερή θερμοκρασία

Κατά τη διάρκεια του σχολείου, το παιδί θα θέλει δροσερό κρύο νερό για να πιει τόσο στα διαλείμματα όσο και μετά το μάθημα της γυμναστικής. Για αυτό, θα πρέπει να έχετε ένα παγούρι με νερό στη σωστή θερμοκρασία. Αυτό είναι δυνατό μόνο όταν χρησιμοποιείτε ισοθερμικό μπουκάλι νερού. Αυτά τα παγούρια διατηρούν το νερό κρύο και δροσερό τόσο κατά τους χειμερινούς όσο και τους ζεστούς μήνες.

Παγούρι που σφραγίζει και δεν έχει διαρροές

Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το παγούρι για νερό που χρησιμοποιεί το παιδί σας σφραγίζει καλά και δεν σπάει εύκολα. Τα παιδιά μπορεί να είναι σκληρά όταν χρησιμοποιούν τα πράγματά τους. Θα πρέπει να αναζητήσετε ένα μπουκάλι που θα κλείνει καλά το καπάκι, ενώ δεν θα υπάρχει επίσης και κίνδυνος να καταστραφεί αν πέσει από τα χέρια του.

Παγούρι φτιαγμένο από ασφαλή και eco-friendly υλικά

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα μπουκάλι νερού που είναι κατασκευασμένο από ασφαλές υλικό. Το υλικό του μπουκαλιού νερού θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από τοξίνες όπως το BPA και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες. Αυτές οι χημικές ουσίες βρίσκονται συνήθως σε πλαστικά υλικά και μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών σας. Αναζητήστε μπουκάλια νερού που δεν περιέχουν BPA και φθαλικές ενώσεις.

Παγούρι που θα αντέξει στα χρόνια

Επενδύστε σε ένα καλής ποιότητας παγούρι νερού που είναι ανθεκτικό και μπορεί να διαρκέσει για χρόνια. Μάθετε στα παιδιά σας να το φροντίζουν με τον σωστό τρόπο.

Διαλέξτε μέγεθος και σχήμα ανάλογα τις ανάγκες και τη χρήση

Τέλος, το μέγεθος και το σχήμα του μπουκαλιού που θα αγοράσετε στο παιδί σας για το σχολείο θα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τη χρήση που προορίζεται. Εάν το παιδί σας ασχολείται περισσότερο με τον αθλητισμό, αγοράστε ένα μπουκάλι νερό που θα είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Για το σχολείο, αγοράστε ένα μπουκάλι νερό που δεν είναι πολύ βαρύ για να το μεταφέρει μαζί με τη σχολική του τσάντα. Φτάνοντας στο μέγεθος, βεβαιωθείτε ότι το παγούρι που θα διαλέξετε μπορεί να χωράει τουλάχιστον 6 έως 8 φλιτζάνια νερό.

με πληροφορίες από το herzindagi.com

Η Μεγάλη Μέρα: Δείτε περισσότερα άρθρα στο back to school αφιέρωμα του Mothersblog.gr και... καλή αρχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved