Kid-friendly συνταγές για πεντανόστιμο πρωινό με 0 βαθμό δυσκολίας

Συνταγές για πρωινό που θα λατρέψουν τα μικρά σας.

Kid-friendly συνταγές για πεντανόστιμο πρωινό με 0 βαθμό δυσκολίας
Bigstock

Καλοκαιράκι, μέρες ξεγνοιασιάς και τα παιδιά σίγουρα θα έχουν βαρεθεί το συνηθισμένες συνταγές για το πρωινό τους.

Αν λοιπόν θέλετε να φτιάξετε κάτι ξεχωριστό, εκπλήσσοντάς τα καθημερινά με κάτι διαφορετικό δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτές τις νόστιμες συνταγές ιδανικές για πρωινό. Μάλιστα ο βαθμός δυσκολίας που έχουν είναι μηδέν, γι' αυτό και αν εργάζεστε και τα παιδιά μένουν πίσω, δεν θα δυσκολευτείτε να τις φτιάξετε το πρωί πριν φύγετε για το γραφείο.

Συνταγές για πρωινό που θα φτιάξετε σε χρόνο dt

Τοστ αβοκάντο

https://www.instagram.com/p/CgO8lciDuRH

Σούπερ τροφή το αβοκάντο και σούπερ υγιεινό για τα παιδιά σας. Ο,τι πρέπει για πρωινό. Λιώστε ένα ώριμο αβοκάντο και απλώστε το σε μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί. Πασπαλίστε με λίγο αλάτι και λάιμ.

Νουτέλα πίτσα

https://www.instagram.com/p/CgL4gIqhZg_

Πραλίνα φουντουκιού + ο,τιδήποτε = ευτυχία. Γι' αυτό φτιάξτε μια ζύμη πίτσας, απλώστε πραλίνα και διακοσμήστε με μερικές φέτες φράουλα ή μπανάνα. Δεν υπάρχει πιο λαχταριστή συνταγή για πρωινό από αυτή. Τα μικρά θα ξετρελαθούν.

Πρωινό παρφέ

https://www.instagram.com/p/Cf0MvAqhfUo

Ένας καλός τρόπος για να συνδυάσετε το τραγανό και το γλυκό μαζί, είναι τα παρφέ που συνδυάζουν γιαούρτι με γκρανόλα και φρούτα. Η αναλογία εξαρτάται από εσάς!

Αβγό με ψωμί

https://www.instagram.com/p/BgKEv7-BwB8

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να σερβίρετε το αυγό με το ψωμί. Τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν το αυγό ελαφρώς ρευστό, πάνω από φρυγανισμένο ψωμί. Τηγανίστε το, βράστε το ή σερβίρετε το αυγό, ποσέ.

Μπανάνα τοστ

https://www.instagram.com/p/CgMcy7IDT1F

Εύκολο να φτιάξετε αυτή τη συνταγή για πρωινό και θα τη βρουν τα παιδιά σας εξαιρετικά νόστιμη. Απλώστε στο ψωμί φυστικοβούτυρο ή πραλίνα, κόψτε μια μπανάνα σε φέτες και έτοιμο.

Αυγόφετες με μέλι

https://www.instagram.com/p/CgO27pWqE71

Και ποιο παιδί δεν λατρεύει τις αυγόφετες. Νόστιμες και πανεύκολες.

Σάντουιτς με μήλα

https://www.instagram.com/p/BmWKG11lJe3

Η επιτομή του εύκολου, γρήγορου πρωινού. Εξαιρετικό και για σνακ! Κόψτε μήλα σε φέτες, κόκκινα ή πράσινα, γεμίστε με φυστικοβούτυρο, καρπούς ή κομματάκια σοκολάτας και τα μικρά σας θα ξετρελαθούν.

Τι κάνει αυτές τις συνταγές πρωινού ξεχωριστές; Είναι λαχταριστές, χορταίνουν τα παιδιά και φυσικά θυμίζουν επιδόρπιο και γλυκό. Και μην μας πείτε ότι τα μικρά σας δεν θα εκπλαγούν αν δουν το πρωί στο πιάτο τους μια γλυκιά λιχουδιά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved