Παγωτό για μωρά με μητρικό γάλα

Κι όμως, ακόμη και τα μωρά μπορούν να φάνε πάγωτο, αρκεί να το φτιάξετε με μητρικό γάλα.

Παγωτό για μωρά με μητρικό γάλα

Παρουσιάστε το παγωτό στο μικρό σας με έναν υγιεινό-διασκεδαστικό τρόπο. Πώς; Χρησιμοποιώντας το μητρικό γάλα και μετατρέποντάς το σε ένα σούπερ θρεπτικό παγωτό με πολλά οφέλη. Οφέλη που μόνο ο "υγρός χρυσός" μπορεί να προσφέρει.

Παγωτό με μητρικό γάλα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Αν το μωρό σας θηλάζει αποκλειστικά αλλά θέλετε να το βοηθήσετε να δροσιστεί κατά τη διάρκεια των αρκετά ζεστών ημερών (και να το ανακουφίσετε από τον πόνο οδοντοφυΐας) δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτά τα νόστιμα και υγιεινά παγωτά κατάλληλα για εκείνο.

Αυτός είναι ένας υπέροχος, υγιεινός τρόπος για να παρουσιάσετε το παγωτό στο μικρό σας. Παρακάτω θα δείτε τη βασική συνταγή για να φτιάξετε παγωτό από μητρικό γάλα. Ωστόσο, όπως και άλλα, παραδοσιακά παγωτά, έτσι και αυτό, μπορείτε να το αναμείξετε (αν θέλετε) με πολτοποιημένα ή κομμένα σε μικροσκοπικά κομμάτια φρούτα για να του δώσετε μια επιπλέον γεύση.

Το κρύο παγωτό όπως αναφέραμε και πιο πάνω, μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στον πόνο της οδοντοφυΐας, μουδιάζοντας τα ευαίσθητα ή πρησμένα ούλα του μωρού σας.

pagoto me mitriko gala 2

Πώς θα φτιάξετε παγωτό από μητρικό γάλα

Συνταγή

Υλικά:

  • ½ κούπα μητρικό γάλα
  • ½ κ.τ.γ. υγρή βανίλια

Πώς θα το φτιάξετε:

Βήμα 1ο: Βάλτε σε ένα μπολ το μητρικό γάλα, τη βανίλια. Ανακατέψτε καλά. *(αν το μωρό σας είναι άνω των 12 μηνών μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη)

Βήμα 2ο: Μοιράστε το μείγμα σε θήκες για γρανίτες και παγώστε.

Βήμα 3ο: Μπορείτε να δώσετε στο μικρό σας να απολαύσει το παγωτό του. Τόσο εύκολα, γρήγορα και απλά.

πηγή: madela.us

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved