Βρεφική Διατροφή - Το απίθανο πρωινό που φτιάχνει η Νικολέττα Ράλλη στην κόρη της

Κάντο όπως η Νικολέττα Ράλλη.

Βρεφική Διατροφή - Το απίθανο πρωινό που φτιάχνει η Νικολέττα Ράλλη στην κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη είναι μια απίθανη μαμά που λατρεύει το καλό, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό.

Αυτή την αγάπη φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα περάσει και στην κόρη της, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει όλα όσα ετοιμάζει για τη μικρούλα.

Ακόμη και στις διακοπές της, η ίδια φροντίζει να έχει όλα όσα χρειάζεται για να φτιάξει το πρωινό ή το απογευματινό της μικρής της, όπως έκανε και στο Καρπενήσι όπου βρέθηκε την τελευταία εβδομάδα.

Αν και βλέπετε στο πιάτο μια μπανάνα, κόκκινα μούρα, βρώμη και μέλι, δεν προορίζονται για την ίδια αλλά για την ενός έτους κόρη της.

nikoleta ralli proino koris

Πώς θα φτιάξετε το σούπερ πρωινό που έφτιαξη η Νικολέττα Ράλλη στα δικά σας παιδιά

Τα υλικά που θα χρειαστείτε βλέπετε ότι είναι απλά και λίγα.

  • 1 ολόκληρη μπανάνα
  • 10 σμέουρα
  • 1 κ.τ.σ μέλι
  • 2 κοφτές κουτελιές της σούπας βρώμη

Πώς θα το φτιάξετε;

Απλά με ένα πιρούνι λιώνετε τα φρούτα και ανατεύετε όλα τα υλικά μαζί.

Απίθανο και εύκολο έτσι;

Αξίζει να γνωρίζετε ότι οι σπόροι της βρόμης είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος, το μαγγάνιο και το ασβέστιο και οι φυτικές ίνες (β-γλυκάνες), τα οποία προστατεύουν το καρδιαγγειακό και το πεπτικό σύστημα, η μπανάνα είναι πλούσια σε κάλιο, τα σμέουρα αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, βιταμίνης Κ, καλίου, μαγνησίου, σιδήρου και φυτικών ινών και τέλος το μέλι είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών.

Θέλετε περισσότερες ιδέες για φαγητά για παιδιά σας που έχουν κλείσει το πρώτο έτος της ζωής τους; Δείτε στη gallery που ακολουθεί περισσότερες ιδέες από τη Νικολέττα Ράλλη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved