Μαμά δημιουργεί απίθανα πιάτα για τα παιδιά της - Πάρτε ιδέες (εικόνες)

Ευφάνταστα πιάτα με φρούτα, τοστάκια, λαχανικά και πολλά ακόμα.

Μαμά δημιουργεί απίθανα πιάτα για τα παιδιά της - Πάρτε ιδέες (εικόνες)

Η ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού. Αυτή πρέπει να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά, οι οποίες ωφελούν ποικιλοτρόπως τον οργανισμό και βοηθούν το παιδιά να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες από τη μικρή τους ακόμα ηλικία.

Βέβαια, τα μικρά μας δεν τρώνε πάντα με προθυμία τέτοιες τροφές, όπως είναι τα λαχανικά ή και κάποια φρούτα, και η ώρα του φαγητού μπορεί να γίνει πρόκληση για πολλούς γονείς. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι να πείσουμε τα παιδιά να δοκιμάσουν νέες τροφές και ένας από αυτούς είναι κάνοντας την εμφάνισή του πιάτου τους λίγο πιο... ιδιαίτερη.

Η Emily είναι μία μαμά και έγινε γνωστή στο Instagram ως Food Platter Mum. Στο προφίλ της ανεβάζει απίθανα πιάτα τα οποία δημιουργεί με απλά υλικά, και που ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

piata gia paidia laxanika kai frouta 1

Το παιδί της, όπως αναφέρει και η ίδια στο προφίλ της, είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό και δύσκολο σε ό,τι αφορά το φαγητό και αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να δημιουργεί αυτά τα πιάτα για να κάνει την ώρα του φαγητού λίγο πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.

Η νεαρή μητέρα μετατρέπει ένα απλό πιάτο με φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα, σε πραγματικό έργο τέχνης. Οι δημιουργίες της απεικονίζουν από ζώα και άλλες φιγούρες που θα ενθουσίαζαν κάθε παιδί...

piata gia paidia laxanika kai frouta 8

... μέχρι ρολόι και το διάστημα.

piata gia paidia laxanika kai frouta 5

Δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες της Emily στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved