Πρωινό για παιδιά: Δέκα εντυπωσιακά πιάτα με ψωμί του τοστ (εικόνες)

Δείτε πόσα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με ψωμί του τοστ και μερικά ακόμα υλικά.

Πρωινό για παιδιά: Δέκα εντυπωσιακά πιάτα με ψωμί του τοστ (εικόνες)

Το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο σε μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Για τα παιδιά δε που βρίσκονται στην ανάπτυξη, είναι ακόμα πιο σημαντικό και καλό είναι να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που θα κρατήσουν το παιδί χορτάτο και θα του δώσουν όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσει τη μέρα του.

Οι επιλογές είναι πολλές. Από ένα απλό τοστ ή ένα μπολ με δημητριακά, μέχρι σπιτικά pancakes, ομελέτες και muffins.

Τα παιδιά πάντα δίνουν σημασία στην εμφάνιση του πιάτου για αυτό σήμερα, θα σας δείξουμε πώς και με μία απλή φέτα ψωμιού του τοστ, μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά και υγιεινά πρωινά που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Μάλιστα, δε χρειάζεται να καταβάλετε υπερπροσπάθεια, ούτε θα σας πάρει πολύ χρόνο.

Για παράδειγμα, για να φτιάξετε το παρακάτω πιάτο, θα χρειαστείτε μόνο μία φέτα ψωμιού, λίγο φιστικοβούτυρο, μπανάνες και μούρα. Η σύνθεση μπορεί να γίνει μέσα σε ένα λεπτό και το μικρό σας σίγουρα θα ξετρελαθεί με το πρωινό του.

Ψωμί του τοστ με φιστικοβούτυρο, μπανάνα και μούρα

psomi tou tost

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @mumspantry

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι καλό είναι να προτιμήσετε κάποιο ψωμί του τοστ χωρίς πολλά συντηρητικά και ζάχαρη. Μπορείτε να φτιάξετε φυσικά και μόνες σας (δείτε εδώ τη συνταγή του Άκη) ή να αγοράσετε από τον φούρνο της γειτονίας σας.

Τοστάκια με λαχανικά

prwino me psomi tou tost 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @mami_das_dobrotu

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved