Πρωινό για παιδιά: 10 προτάσεις για πρωτότυπα πιάτα (pics)

Δέκα ευφάντασες ιδέες για το πρωινό των παιδιών.

Πρωινό για παιδιά: 10 προτάσεις για πρωτότυπα πιάτα (pics)

Οι μέρες της καραντίνας συνεχίζονται και αν μη τι άλλο, ένα από τα θετικά του εγκλεισμού στο σπίτι είναι η δυνατότητα να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Η μαγειρική είναι άλλωστε μία από τις δημοφιλείς δραστηριότητες του lockdown και πλέον έχουμε περισσότερο χρόνο να μαγειρέψουμε σπιτικά φαγητά και σνακ για όλη την οικογένεια.

Το πρωινό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σύμφωνα με έρευνες, για τα παιδιά ένα καλό και θρεπτικό πρωινό συμβάλλει στο να αποκτήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες από τη μικρή τους ηλικία, προλαμβάνει την παχυσαρκία, ρυθμίζει το σωματικό βάρος και συμβάλλει στη βελτίωση των σχολικών επιδόσεων.

Οι επιλογές για ένα υγιεινό και δυναμωτικό πρωινό ποικίλουν. Από βρόμη με γάλα pancakes με φρούτα, φυστικοβούτυρο και άλλα υλικά, μέχρι ψωμί ή τορτίγιες με τυρί και λαχανικά.

Ακόμα πιο ιδιαίτερη την ώρα του πρωινό θα κάνει και μία εντυπωσιακή εμφάνιση του πιάτου, για αυτό κι εμείς σας προτείνουμε δέκα ιδέες για ευφάνταστα πιάτα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Δείτε τις προτάσεις μας στην gallery που ακολουθεί, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και... δημιουργήστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved