Ζεστά χειμωνιάτικα ροφήματα για παιδιά

Δείτε υγιεινά και ζεστά ροφήματα για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Ζεστά χειμωνιάτικα ροφήματα για παιδιά

Ο καιρός κρύωσε για τα καλά και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή για να φτιάξετε κάτι ζεστό και νόστιμο.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αλλάζουν οι όρεξεις των ανθρώπων όταν αλλάζουν οι εποχές, έτσι δεν είναι; Όταν ο καιρός είναι ζεστός για παράδειγμα, θέλουμε περισσότερα υγρά και δροσερά τρόφιμα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα αρκετά λιπαρά πιάτα. Σε αντίθεση με τους χειμωνιάτικους μήνες που το κρύο αρχίζει να γίνεται έντονο και το μόνο που θέλουμε είναι να φοράμε ζεστά ρούχα, να τρώμε ζεστές σουπίτσες και να χουχουλιάζουμε κρατώντας ένα ζεστό ρόφημα στα χέρια είτε χωμένοι στον καναπέ μας, είτε κοντά στο τζάκι.

Και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα. Επτά λαχταριστές και άκρως χειμωνιάτικες συνταγές με ροφήματα που μπορείτε να απολαύσετε εσείς και τα παιδιά σας. Τα περισσότερα φτιάχνονται με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας και προσφέρουν πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για γερό ανοσοποιητικό.

Κάποιες συνταγές προορίζονται μόνο για γονείς και κάποιες για γονείς και παιδιά. Θα τις αναγνωρίσετε από τα υλικά που χρειάζονται για να φτιαχτούν.

Δείτε τη θα χρειαστείτε και πώς θα τις φτιάξετε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί.



Αυτές ήταν! Νόστιμες φαίνονται, έτσι δεν είναι; Βάλτε τες σε όμορφες κούπες και απολαύστε τες στον καναπέ σας κρυμμένοι μέσα σε μια κουβέρτα ή δίπλα στο τζάκι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved