Τρία χριστουγεννιάτικα γλυκά που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά σας (vid)

Σε μια περίπου εβδομάδα τα διαδικτυακά μαθήματα θα σταματήσουν και οι μαθητές (μικροί και μεγάλοι) θα ξεκουραστούν από τους δύσκολους αυτούς μήνες τηλεκπαίδευσης.

Τρία χριστουγεννιάτικα γλυκά που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά σας (vid)

Θα αφήσουν για λίγο στην άκρη τα τάμπλετ και τα τετράδια και θα ασχοληθούν με κάτι περισσότερο δημιουργικό. Μπορεί φέτος το πρόγραμμά τους να έχει έρθει "πάνω κάτω", μπορεί να αναβλήθηκε το ταξιδάκι στον παππού και τη γιαγιά στο χωριό όμως υπάρχουν τρόποι να περάσουν όμορφα ακόμη και μέσα στο σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά.

Μαγειρέψτε μαζί

Το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια. Η μαγειρική αρέσει στα παιδιά. Είτε φτιάχνουν φαγητά, είτε γλυκά τους αρέσει να φορούν ποδιά και να δοκιμάζουν υφές και υλικά της κουζίνας.

Με αφορμή τον εγκλεισμό στο σπίτι δώστε τα υλικά στα μεγαλύτερα παιδιά σας για να φτιάξουν αυτές τις τρεις χριστουγεννιάτικες συνταγές. Αν πάλι τα παιδιά σας είναι μικρά; Κανένα πρόβλημα. Μπείτε στην κουζίνα μαζί τους και φτιάξτε τα λαχταριστά μπισκότα όλοι μαζί.

Ιδού οι 3 εύκολες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε όλοι μαζί ή τα παιδιά του δημοτικού (πεμπτάκια και εκτάκια) μόνα τους.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved