Κολατσιό στο σχολείο: Μαμάδες εμπνέονται από παιδικές ταινίες

Πάρτε ιδέες και κάντε έκπληξη στο παιδί σας ετοιμάζοντας ένα πρωτότυπο κολατσιό.

Κολατσιό στο σχολείο: Μαμάδες εμπνέονται από παιδικές ταινίες

Το κολατσιό στο σχολείο είναι «πονοκέφαλος» για τις περισσότερες μαμάδες.

Γι΄αυτό και αναζητούν εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές ώστε να ετοιμάσουν το ταπεράκι ευελπιστώντας ότι το παιδάκι τους δεν θα το επιστρέψει άθικτο.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν χιλιάδες μαμάδες με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Ορισμένες λοιπόν αποφάσισαν να μοιραστούν τις προτάσεις τους για κολατσιό στα social media ώστε να εμπνεύσουν αλλά και να εμνευστούν από άλλες.

'Οπως θα δείτε παρακάτω, οι συγκεκριμένες μαμάδες αποφάσισαν να δελεάσουν τα παιδιά τους να φάνε το κολατσιό διακοσμώντας το με ήρωες της Disney, της Pixar αλλά της Marvel.


https://www.instagram.com/p/BEOW62gl6Vm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σάντουιτς σε σχήμα Badman, ψάρια από φρούτα, ή πειρατές πάνω στο τυρί του τοστ είναι μερικές μόνο από τις ευφάνταστες ιδέες αυτών των μαμάδων.


https://www.instagram.com/p/BDZBdJlF6et/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι άλλο μπορεί να πάρει μαζί του το παιδί στο σχολείο:

  • Ένα κομμάτι σπιτικό κέικ κι ένας φυσικός χυμός είναι επίσης πολύ καλές επιλογές.
  • Αν έχετε φτιάξει σπιτική τυρόπιτα ή σπανακόπιτα μη διστάσετε να δώσετε στα παιδιά ένα κομμάτι στο σχολείο μαζί με ένα φυσικό χυμό.
  • Σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να ετοιμάσετε κάποιο snack, τα φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα, οι ξηροί καρποί, οι μπάρες δημητριακών και το κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι εύκολα διαθέσιμα και θρεπτικά.
  • Ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, τυρί, γαλοπούλα και λαχανικά, όπως μαρούλι, αγγούρι, ντομάτα, είναι μία υγιεινή επιλογή που σε συνδυασμό με ένα φυσικό χυμό παρέχει θρεπτικά συστατικά από όλες τις ομάδες τροφίμων.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες ιδέες μαμάδων για κολατσιό που τις δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.

back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved