Love Your Step: Γιατί κάθε βήμα είναι σημαντικό!

Αν υπάρχει κάτι που έχεις μάθει από τον ερχομό του παιδιού σου, είναι πως κάθε «βήμα», μεγάλο ή μικρό, έχει τεράστια σημασία.

Love Your Step: Γιατί κάθε βήμα είναι σημαντικό!

Από το πρώτο του χαμόγελο, μέχρι την πρώτη του λέξη, γνωρίζεις πως έχουν χρειαστεί μικρά τοσοδούλικα βήματα για να «ανέβει» τα πολλές φορές ακατόρθωτα σκαλοπάτια της ανάπτυξης. Το γνωρίζεις, όχι γιατί βρίσκεσαι συνεχώς πίσω ή πλάι του, έτοιμη να το «πιάσεις» αν κάνει κάποιο στραβοπάτημα, αλλά διότι ένα μικρό βήμα δικό του, ισούται με πολλές ώρες δικής σου ορθοστασίας και… τρεξίματος. Ναι, ακόμη και κάτι τόσο υπέροχο όπως η μητρότητα, κρύβει από πίσω ένα εξαντλητικό κομμάτι, το οποίο στο τέλος της ημέρας είσαι σίγουρη πως άξιζε την κούραση και τον κόπο. Σκεπτόμενη όλα τα παραπάνω, βρίσκεις κάθε μέρα το κίνητρο και τη δύναμη που χρειάζεται να συνεχίσεις την επόμενη, την παρεπόμενη και όλες τις υπόλοιπες ημέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι το μικρό σου να ανοίξει τα φτερά του.

Χρειάζεται βέβαια, με την ίδια σχολαστικότητα που φροντίζεις το μικρό σου, να προσέξεις και τον εαυτό σου. Οι ευθύνες, τα κυριολεκτικά και… μεταφορικά βάρη της οικογένειας, μπορούν να γίνουν πολλές φορές αφόρητα, για αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Ακριβώς για αυτό, τα ξεχωριστά, πατενταρισμένα υποδήματα της Scholl, είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος να «ντύσεις» τα πόδια σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου να «κυλήσει» με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Scholl 3



Τι χρειάζεται, λοιπόν, μία νέα μανούλα για να είναι ευτυχισμένη; Να βρίσκει τρόπους που θα της επιτρέπουν να είναι κοντά στο παιδί της, προσφέροντάς του το καλύτερο, χωρίς να χρειαστεί όμως να θέσει τον εαυτό της και τις ανάγκες της ως τελευταία προτεραιότητα. Το γεγονός ότι έχουμε φέρει μία νέα ζωή στον κόσμο, δεν σημαίνει πως θα παραμελήσουμε την εμφάνισή μας ή πως θα «θυσιάσουμε» όλα εκείνα, όπως το στυλ μας, που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Επιλέγοντας ρούχα που μας αναδεικνύουν αλλά ταυτόχρονα μας παρέχουν την ευκινησία και την άνεση που χρειάζεται απαραίτητα μία… επαγγελματίας μαμά, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε, να αγαπήσουμε κάθε μας βήμα χωρίς να μας καταπονεί ή να μας «ρίχνει» τη διάθεση, στο τέλος της ημέρας, η αναπόφευκτη ορθοστασία.

Scholl 2


Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως όλα λειτουργούν αλληλένδετα. Όταν εμείς αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας, είμαστε σαφώς πολύ πιο ευδιάθετες και γεμάτες ενέργεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που επιβάλει μία καθημερινότητα με παιδιά. Με τις νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες που υπάρχουν στα σχέδια της Scholl, όχι μόνο θα είμαστε ξεκούραστες σωματικά αλλά θα αισθανόμαστε εμφανώς μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουμε την όποια δυσκολία. Μέσα από μία μοναδική καλοκαιρινή κολεξιόν, με μεγάλη ποικιλία υποδημάτων και αποχρώσεων, μπορείς να επιλέξεις εκείνο που σε εξυπηρετεί καλύτερα και θα κάνει το βάδισμά σου μία ανεπανάληπτα ευχάριστη εμπειρία! Φλούο χρώματα, όπως το τιρκουάζ, το καρπουζί και το κίτρινο, τα οποία έχουν «πρωταγωνιστήσει» στις ευρωπαϊκές πασαρέλες, διακριτικές λάμψεις, μεταλλικές λεπτομέρειες και κρύσταλλοι, στολίζουν με τον πιο κομψό και σύγχρονο τρόπο τις ανατομικές τεχνολογίες που θα προστατεύουν το πέλμα σου.

Scholl 1


Η Scholl κάνει την μόδα άνετη, πηγαίνοντας λοιπόν μία βόλτα μέχρι το κοντινότερο φαρμακείο και κάνοντας μία γρήγορη δοκιμή, θα πειστείς πως τα φινετσάτα παπούτσια της Scholl είναι ο πιο ταιριαστός «σύμμαχος», ό,τι πιο άνετο και μοντέρνο για κάθε… αεικίνητη μανούλα που δεν θέλει να κάνει ούτε βήμα χωρίς το μικρό της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved