Πώς αντιδρά ένας μπαμπάς στην πρώτη ερωτική απογοήτευση της κόρης του;

Κάνει το προφανές: Τσιμεντώνει τον υπεύθυνο.

Νίκος Συρίγος
Πώς αντιδρά ένας μπαμπάς στην πρώτη ερωτική απογοήτευση της κόρης του;

Πλάκα κάνω. Ψέματα, δεν κάνω πλάκα. Αλλά δεν πρέπει να γράφονται αυτά.

Βλέπεις, υπάρχουν που λέγονται και δεν γίνονται και άλλα που γίνονται αλλά δεν λέγονται. Ε, το «τσιμέντωμα» είναι προφανές σε ποια κατηγορία ανήκει.

Ας μιλήσουμε/γράψουμε πολιτισμένα.

Πώς αντιδρά, λοιπόν, ένας μπαμπάς στην πρώτη ερωτική απογοήτευση της κόρης του; Θαρρώ πώς το πρώτο που κάνεις είναι να της τονώσεις την αυτοπεποίθηση.

Να καταλάβει ότι δεν έχουν όλοι οι έρωτες ευτυχές τέλος (Που, μεταξύ μας, για τους κοριτσομπαμπάδες δεν υπάρχει… ευτυχέστερο από το να ξεκουμπιστεί ο κοπρίτης!).

Μετά θα ακολουθήσεις την γνωστή, δοκιμασμένη συνταγή του shopping therapy. Όσο αντέχει η τσέπη σου δηλαδή. Αλλά θα την βγάλεις για ψώνια. Θα ξεχάσει εκείνη τον πόνο της και εσύ θα θυμηθείς τον δικό σου. Αν δεν τον θυμηθείς θα στο θυμίσει η τράπεζα/εφορία κοκ. Σε όποιον οφείλεις εν πάση περιπτώσει.

Αν δεν πιάσει και αυτό, τότε τα πιάσεις, λάθος τα άφησες τα λεφτά σου. Και βάζεις μπροστά το σχέδιο «ταξίδι». Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Να στείλεις τον «λεγάμενο» εννοείται…

erotiki apogoiteysi2

Ο πάτος της θάλασσας είναι μια καλή και φτηνή λύση. Αλλά είπαμε, αυτά καλό είναι να μην γίνονται. Οπότε παίρνεις την κόρη, μαζί με τη μαμά και πάτε ένα ταξιδάκι…

Να αλλάξει εικόνες, παραστάσεις κλπ και ταυτόχρονα να βρεις χρόνο για να της πεις «βρε κορίτσι μου, τι τις θες τις σχέσεις από τα 17/27/37 σου; Κάτσε να μεγαλώσεις λίγο… Αγόρια, να, μάτσο!».

Αυτά…

Κάτι τελευταίο…

Για τους μπαμπάδες. Στην όποια ερωτική απογοήτευση της κόρης, να ξέρετε έχετε παίξει κι εσείς ρόλο. Γιατί είστε το πρότυπο της. Οπότε φροντίστε να είστε ο άντρας που θα θέλατε η κόρη σας να βγαίνει μαζί του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αυτό αρκεί. Και πολλές φορές σώζει.

Αλλιώς υπάρχει και το… τσιμέντωμα.

Νίκος Συρίγος
Διευθυντής του Onsports.gr / Ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved