«When a man loves a woman...», γράφει ο Νίκος Συρίγος

Ο Νίκος Συρίγος με αφορμή το Ratpack.gr επιμένει πως και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή όταν δεν ξεχνούν ότι είναι άνδρες...

Νίκος Συρίγος
«When a man loves a woman...», γράφει ο Νίκος Συρίγος

Μην ακούτε αυτά που λένε ότι μόνο στη ζωή της γυναίκας έρχονται τα πάνω-κάτω μόλις γίνει μαμά. Και στον άνδρα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Αν θέλει να είναι μπαμπάς με τα όλα του. Και πιστέψτε με το ξέρω από πρώτο χέρι.

Ας είναι καλά η Ειρήνη που (ξανα)μπήκε στη ζωή μου με δώρο την Εύα. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι «τα πάνω-κάτω» στη ζωή ενός άνδρα, την Πέμπτη βράδυ (τότε τα μπουζούκια άνοιγαν και Πέμπτη...) να είναι στον Πλούταρχο και την Παρασκευή το πρωί να τραγουδάει Πλούταρχο σε ένα πιτσιρίκι 13 μηνών για να κοιμηθεί, τότε αυτό το «τα πάνω-κάτω» χάνει το νόημα του.

Το ζήτημα είναι μετά το αρχικό σοκ να μην ξεχάσεις τα βασικά. Γιατί ναι, ο μπαμπάς είναι μπαμπάς και η μαμά είναι μαμά αλλά παράλληλα είναι άνδρας και γυναίκα. Και ανδρόγυνο βεβαίως-βεβαίως. Μια σχέση που πρέπει όχι απλά να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού μαζί με τις... κόρες, αλλά να την κρατήσουν ζωντανή. Μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένοι. Κι ο μπαμπάς και η μαμά και τα παιδιά... Κι επειδή το πρόγραμμα της μαμάς είναι όχι απλά βαρύ αλλά ασήκωτο, ο μπαμπάς-άνδρας είναι αυτός που πρέπει να θυμίζει στον έρωτα της ζωής του ότι παραμένει... έρωτας της ζωής του! Να την βγάζει από τη ρουτίνα... Να την αγαπάει.

Άλλωστε πριν γίνει μάνα των παιδιών του, υπήρξε πρώτα απ’όλα γυναίκα του. Και παραμένει...

Μπαμπά μην ξεχνάς ότι είσαι άνδρας! Άνδρας! Ειδικά τώρα που η ανδροπαρέα, η πλάκα, ο χαβαλές αλλά και το πώς θα είσαι στιλάτος, καλοντυμένος, ωραίος στα μάτια της γυναίκας σου ρε αδερφέ, απέχουν απλά ένα κλικ. Πληκτρολόγησε www.ratpack.gr και θα καταλάβεις τι εννοώ... Αντρική υπόθεση όχι αστεία. Θα θυμηθείς ξανά τις παλιές, καλές αντρικές αξίες. Να της ανοίγεις την πόρτα στο αυτοκίνητο, να της κρατάς το παλτό αλλά κυρίως να της αρέσεις... Να συνεχίσεις να της αρέσεις!

Μην ξεχνάς πως κάποτε ήσουν ο πρίγκιπας της... Κι αυτό το κάποτε δεν είναι πολύ μακριά... Κανένας γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Εμείς τον σκοτώνουμε, αν ξεχνάμε τα βασικά. Ότι όλα ξεκίνησαν από όταν ένας άνδρας ερωτεύτηκε μια γυναίκα... When a man loves a woman που λέει και το τραγούδι... Της το ψιθύρισες στ’αυτί ή ακόμη; Άντε...

Νίκος Συρίγος Διεθ.Onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved