«Ποιο βραβείο; Τα μπαλόνια!» γράφει ο Νίκος Συρίγος

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη χαρά των μεγάλων και τη χαρά των παιδιών που κάποιες φορές δεν... τρακάρουν με τίποτα!

Νίκος Συρίγος
«Ποιο βραβείο; Τα μπαλόνια!» γράφει ο Νίκος Συρίγος

Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια ωραία μέρα για τη φαμίλια. Βλέπετε ο μπαμπάς, εκτός από το ότι παρουσίασε την πίτα του ομίλου μας (όπου η mrs Mothersblog, Δέσποινα Καμπούρη, κέρδισε φλουρί, τον διαγωνισμό του πιο γρήγορου παζλ και πάλι καλά που φεύγοντας αποφάσισε να μην πάρει και τα... μαχαιροπήρουνα!) βραβεύτηκε για την απόδοση του τη χρονιά που πέρασε... Κι επειδή μέχρι να γίνει η βράβευση δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα, η Ειρήνη, η Εύα και η Έλενα έμαθαν το νέο λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης! Σούπερ έκπληξη, που λένε, για όλους!

Μπαίνοντας το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι, κουστουμαρισμένος (σπάνιο) και γραβατωμένος (ακόμη πιο σπάνιο) κράταγα στο ένα χέρι το βραβείο και στο άλλο τρία μπαλόνια με ήλιον! Ξέρετε αυτά που έχουν διπλή χρησιμότητα... Πηγαίνουν ψηλά και σου κάνουν τη φωνή πιο... ψιλή και από της Πριγκίπισσας Σοφίας! Ναι, ναι, μπαμπάδες, αυτή που μας κάνει τα νεύρα τσατάλια κάθε Σαββατοκύριακο... Άρα; Άρα ο μπαμπάς έμεινε με το... βραβείο στο χέρι!

Η μία άρπαξε το μπαλόνι για να το αφήσει να φτάσει στο ταβάνι, να το κατεβάσει, να το ξαναφήσει, να το ξανακατεβάσει και να το ξαναφήσει, η άλλη για να πει το «τράβα μπρος και μην σε μέλει» και πάλι καλά που η Ειρήνη, μόλις ξεπέρασε το γεγονός ότι ο άντρας της ήταν ντυμένος σαν τον... Χατζηνικολάου, πήρε το βραβείο για να το βάλει πλάι στη μπάλα του Διαμαντίδη, στο σαλόνι! Α... Μετά άνοιξε κι ένα κρασί για να το γιορτάσουμε... Άλλωστε το μισό βραβείο ήταν δικό της, αφού για να κάνω εγώ τον δημοσιογράφο, εκείνη έχει αναλάβει όλα τα άλλα! Από τα παιδιά και το σπίτι, μέχρι την Τσόκο... Ξυπνάει 6.30 πμ και κοιμάται... αργάμιση! Και στο μεσοδιάστημα δουλεύει κιόλας! Duracell όχι αστεία...

Η βραδιά τελείωσε γύρω από ένα τραπέζι... Με σουβλάκια! Κερασμένα από τον μπαμπά... Για την περίσταση! Ξέρετε τι είναι να φέρνεις... τρία μπαλόνια στο σπίτι; Η χαρά του παιδιού!!!

Νίκος Συρίγος
Δημοσιογράφος-Διευθυντής onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved