«Ένα γόνατο off, πολλή αγάπη οn!!!»

O Nίκος Συρίγος γράφει για μια αρθροσκόπηση που έγινε αφορμή να μαζέψει αγάπη και φροντίδα για 10 χρόνια!

Νίκος Συρίγος
«Ένα γόνατο off, πολλή αγάπη οn!!!»

Ζήλευα πάντα τους δωρικούς ανθρώπους. Ξέρετε αυτούς που δεν θέλουν τα πολλά. Που αρκούνται στα λίγα. Που δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους, που δεν μιλάνε πολύ. Τους ζηλεύω για την αυτάρκεια τους. Ο μεγαλύτερος φόβος μου 39 χρόνια τώρα ήταν η μοναξιά. Και την φοβάμαι ακόμη. Ο ακόμη μεγαλύτερος, τώρα που το σκέφτομαι, είναι να μην με αγαπάνε. Από τη γυναίκα και τις κόρες μου μέχρι τους φίλους μου. Απολαμβάνω την αγάπη τους και ό,τι τη... συνοδεύει. Από αγκαλιές μέχρι μια καλή κουβέντα.

Πριν από μερικές μέρες χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο. Το πρώτο. Στο γόνατο. Επέμβαση ρουτίνας πια. Αλλά επέμβαση. Με ότι έχει μια επέμβαση. Από τον πόνο πριν και μετά, μέχρι τη νάρκωση, το ξύπνημα και την... Ειρήνη να περιμένει έξω από το χειρουργείο. Απόλαυση! Βλέπετε η Ειρήνη δεν ήταν ποτέ των πολλών λόγων. Η δωρικότητα που λέγαμε... Αυτή που πήγε περίπατο για μερικές μέρες, ώστε ο... ασθενής να αναρρώσει πλήρως. Μαζί φυσικά και οι υπηρεσίες της νοσοκόμας, του ιατρού, του σωφέρ κλπ. Απόλαυση σας λέω!

Από κοντά και τα κορίτσια... Κι αν η Έλενα ήταν στα νερά της (χάδια, φιλιά και "δεν πάω για ύπνο μέχρι να γυρίσει ο μπαμπάς!") η Εύα (copy-paste της μάνας της) άφησε τα δυτικοευρωπαϊκά και μου έδινε φιλάκια σαν... αντιβίωση. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ! Το γόνατο ακόμη δεν έχει αναρρώσει. Κι όσο καλή δουλειά κι αν έχει κάνει ο "μάγος" Dr Κονίδης θα κάνω το παν για να το(ν) χασομερήσω... Μέχρι να μαζέψω αγάπη, φιλιά κι αγκαλιές για μια δεκαετία!

Νίκος Συρίγος
Δημοσιογράφος-Διευθυντής onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved