«Όλες τους και μόνος μου!»

Ο Νίκος Συρίγος μετράει αντίστροφά για το βράδυ του Σαββάτου ή αλλιώς την πρώτη φορά που θα κοιμηθούν (κι άλλες, ΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!!!) ακόμη περισσότερες γυναίκες στο σπίτι.

Νίκος Συρίγος
«Όλες τους και μόνος μου!»

Η αλήθεια είναι πως όταν η Εύα με ρώτησε «Μπαμπά έχεις πρόβλημα να κοιμηθούν δύο φίλες μου το βράδυ του Σαββάτου εδώ;» συμπληρώνοντας πριν προλάβω να το σκεφτώ «Η μαμά δεν έχει», έψαχνα να βρω από πού θα βγει ο Φερεντίνος για να μου πει «φάρσα!».

Όσο πέρναγαν τα λεπτά και ο Φερεντίνος δεν έβγαινε ενώ η Εύα επαναλάμβανε πως «μπαμπά, σου είπα ότι η μαμά δεν έχει πρόβλημα!» κατάλαβα ότι το πράγμα ήταν σοβαρό. Στα δευτερόλεπτα που «έκλεψα» μέχρι να απαντήσω, κάνοντας πως... κάτι κάνω, οι σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου ήταν: «5 πάνω-5 κάτω, τι ζόρι τραβάς; Μια ζωή γεμάτο γυναίκες είναι το σπίτι... Ακόμη και τα σκυλάκια που μάζεψες από το δρόμο θηλυκά ήταν κι αυτά... Γιατί να σε ζορίσει ότι θα έρθουν δυο κορίτσια ακόμη στο σπίτι για ένα βράδυ... Τι θα ήθελες δηλαδή να σου πει θα έρθει ο Βαγγέλης, Κώστας, Μάκης, Ερμόλαος (αυτός κόβεται λόγω ονόματος);»

Η τελευταία σκέψη ήταν και η καθοριστική: «Όχι κορίτσι μου, τι πρόβλημα να έχω; Να έρθουν τα κορίτσια! Θα πάρουμε και σουβλ... όχι πίτσες θα πάρουμε που σας αρέσουν!!!» Και γιατί να έχω ζόρι; Τι επειδή θα είμαι με 1,2,3,4,5 γυναίκες + μία σκυλίτσα στο σπίτι; Τι επειδή θα έχει μπάλα και θα μετράνε τα λεπτά πιο πολύ και από τον διαιτητή για να αλλάξουν κανάλι;

Ή ότι αν τις ψήσω (λέμε τώρα) να πάρουμε αντί για πίτσα-σουβλάκια θα πρέπει να είναι χωρίς τζατζίκι, κρεμμύδι, πιπέρι κλπ. για να μην βρωμάμε μετά; Σιγά μην έχω πρόβλημα! Μάζεψε κι έναν λόχο!!! Κορίτσια να 'ναι (ΜΟΝΟ) κι όσα να'ναι...

Νίκος Συρίγος
Δημοσιογράφος-Διευθυντής onsports.gr

image via HM Kids Winter 2013

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved