«Κορίτσια, μόνο στο λεξικό, η γκρίνια είναι πριν τη συνεννόηση!»

Ο Νίκος Συρίγος επιμένει πως οι γυναίκες έχουν για κάθε λύση και ένα πρόβλημα.

Νίκος Συρίγος
«Κορίτσια, μόνο στο λεξικό, η γκρίνια είναι πριν τη συνεννόηση!»

Ξέρω, ξέρω... Είμαστε γουρούνια, φαλλοκράτες, άσπλαχνοι, άκαρδοι, γάιδαροι και καταπιεστικοί. Και αδιάφοροι μαζί. Είμαστε κι άλλα. Είμαστε όλα τα δεινά του κόσμου. Είμαστε η ζωή σας, η καταστροφή σας. Όλα αυτά μαζί και πολλά ακόμη. Είμαστε η πληγή του πλανήτη, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η ηχορρύπανση και πηγή μόλυνσης. Είμαστε τεμπέληδες, αχαίρευτοι, κάφροι και τριτοκοσμικοί.

Ξέχασα κάτι... Θαρρώ πως όχι. Αν και όταν θέλετε να μας βρίσετε, βρίσκετε πάντα νέες εκφράσεις. Ο Μπαμπινιώτης μπροστά σας, κορίτσια, είναι αναλφάβητος... Να ρωτήσω όμως μήπως ξεχάσατε εσείς κάτι; Ξεχάσατε. Να συζητήσετε μαζί μας. Να συνεννοηθείτε. Όπως κάνετε στη δουλειά σας ή με τις φίλες σας. Να μιλήσετε βρε... Ξέρετε Λ+Α ΛΑ, Λόλα να ένα μήλο...

Ξέρετε κορίτσια, μόνο στο λεξικό η γκρίνια είναι πριν τη συνεννόηση. Οπότε πριν εκραγείτε, για αυτά που δεν κάνουμε, μήπως απλά να μας το ζητήσετε; Όχι σαν χάρη... Απλά για να το ξέρουμε. Και να προγραμματιστούμε ανάλογα. Να βοηθήσουμε εκεί που χρειάζεται.

Όχι ότι θα αλλάξουν πολλά. Βλέπεις ακόμη και στον Παράδεισο, η κυρά-Εύα, είχε τις... δύσκολες μέρες της και μια απ΄αυτές δάγκωσε το μήλο! Κρίμα για τον Αδάμ και για τους... δισεκατομμύρια Αδάμ από τότε! Όχι τίποτα άλλο αλλά νιώθω ήδη τύψεις. Για τα παλικαράκια που θα παιδευτούν στο μέλλον από την Εύα και την Έλενα... Ναι, ναι, τις κόρες της... μάνας τους!

Yγ. Την Κυριακή (27/9) τρέχουμε (λέμε τώρα) όλοι για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», στον αγώνα Greece Race for the Cure που πραγματοποιείται στο Ζάππειο! Για την ακρίβεια περπατάμε. Στα πρώτα μέτρα. Μετά... παραπατάμε και λίγο πριν το τέλος πέφτουμε! Αλλά είναι για καλό σκοπό. Οπότε... Απάνω τους!

Νίκος Συρίγος
Δημοσιογράφος-Διευθυντής onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved