Η Έλενα βλέπει τον μπαμπά, οι φίλες της τον… Βασάλο!

Η Έλενα πηγαίνει στη Β’ Γυμνασίου. Ακόμη και αν στα μάτια μου θα είναι πάντα μωρό, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Νίκος Συρίγος
Η Έλενα βλέπει τον μπαμπά, οι φίλες της τον… Βασάλο!

Ειδικά με τον ρυθμό που μεγαλώνουν τα παιδιά σήμερα… Λοιπόν, η Έλενα (και η Εύα) είχε συνηθίσει ότι «ο μπαμπάς είναι δημοσιογράφος». Κάνει δηλαδή μια δουλειά που έχει να κάνει με τον κόσμο. Σχολιάζει και σχολιάζεται… Κάποιες φορές του λένε «Καλά τα λες» και κάποιες άλλες τον βρίζουν… Τα έχει βιώσει όλα αυτά από παιδί οπότε τα έχει συνηθίσει. Δεν είχε συνηθίσει την τηλεόραση… Με αυτή τη συχνότητα. Ο μπαμπάς βγαίνει πια κάθε Σαββατοκύριακο στο «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA! Και η Έλενα, σε όλη αυτή τη νέα πραγματικότητα που ζούμε τον τελευταίο καιρό, πρέπει να προσαρμοστεί (όπως και ο μπαμπάς) και σε αυτό…

Όταν δεν θέλει να έρχεται μαζί μου στο στούντιο ή όταν δεν είμαστε μαζί, αράζει και βλέπει την εκπομπή… Σχολιάζει με τις φίλες της. Τι δείξαμε, τι σχολιάσαμε, ποιο θέμα τους άρεσε… Διαφωνούν και συμφωνούν. Σφυγμομέτρηση για τον μπαμπά αυτές οι κουβέντες… Εκεί που δεν υπάρχει διαφωνία είναι ποιος τους αρέσει! Βασάλε, εσύ σούπερ σταρ! Αν έβαλα έναν μπελά στην Έλενα με όλο αυτό είναι ο… Κωνσταντίνος! Βλέπεις, η Έλενα βλέπει τηλεόραση για να δει τον μπαμπά και οι φίλες της για τον Βασάλο… Σε λίγο θα την βάλουν «βύσμα» για να τον δουν από κοντά. Τρέμω για την στιγμή που θα μου το πει… Πλάκα κάνω.

Έχει άλλωστε πλάκα όλο αυτό… Αυτό με την τηλεόραση. Κι ακριβώς έτσι το αντιμετωπίζω! Με χιούμορ! Τις προάλλες μια φίλη ανέβασε μια φωτογραφία με μια ατάκα του γιου της «Πώς μπήκε ο Συρίγος μέσα στην τηλεόραση;». Απάντησα: «Με μέσον…».

Να γελάτε, να χαμογελάτε… Η τηλεόραση είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να χαμογελάς.

Α… Και να βγάζεις και καμιά φωτό με τον Βασάλο! Για τις φίλες της Έλενας.

Νίκος Συρίγος
Διευθυντής του Onsports.gr / Ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6

Περιμένω τις εντυπώσεις σου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved