Μωρό βλέπει για πρώτη φορά χριστουγεννιάτικο δέντρο και ενθουσιάζεται

Η Liv έχει ξετρελαθεί με το πρώτο της χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το internet γεμίζει με βίντεο που έχουν ως θέμα τα Χριστούγεννα. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα το βίντεο που έχει ξετρελάνει τους χρήστες και έχει κάνει buzz είναι αυτό που δείχνει την μαγική αντίδραση της μικρούλας Liv τη στιγμή που βλέπει για πρώτη φορά το στολισμένο δέντρο στο σπίτι της.

Η πολύτιμη αυτή στιγμή, απαθανατίστηκε και δείχνει την αθωότητα που κρύβει ένα παιδί και τον αυθόρμητο ενθουσιασμό. Αυτά τα στοιχεία έκαναν viral το βίντεο και αναδημοσιεύεται ξανά και ξανά και ξανά.

Το βίντεο ανήρτησε στο Instagram η μαμά της μικρής Liv σχολιάζοντας: «Της Liv τα πρώτα Χριστούγεννα και το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Level ενθουσιασμού που βλέπει για πρώτη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο; 100%!».

Όπως θα δείτε και εσείς στην αρχή του άρθρου, ο μπαμπάς κρατά τη Liv στην αγκαλιά του και προχωρά προς το δέντρο που βρίσκεται η μαμά και η γιαγιά. Η μικρούλα Liv με το που βλέπει το δέντρο, γουρλώνει τα μάτια της και σουφρώνει τα χειλάκια της σαν να θέλει να πει «Ουάου»! Το «ουάου» αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε, ξανά και ξανά και ξανά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved