Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα κάνει τις αγορομαμάδες να δακρύσουν

Μια συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που δεν μοιάζει με άλλες.

Μαργαρίτα Νικολάου

Κάθε χρόνο και καθώς οι γιορτές πλησιάζουν δεν είναι λίγες οι εταιρείες και τα καταστήματα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεχωρίσουν μέσα από τις διαφημίσεις τους. Κάποιες από αυτές είναι αδιάφορες, κάποιες αρκετά «πιασάρικες», κάποιες συγκινητικές... και κάποιες αν είσαι μαμά θα σε κάνουν να δακρύσεις και να ταυτιστείς με κάποιο τρόπο.

Αυτό συνέβη και με αυτή τη διαφήμιση. Η Hobby Lobby κατάφερε να κάνει κάθε αγορομαμά να ταυτιστεί και να συγκινηθεί αρκετά.

Στο σποτάκι (θα το βρείτε στη αρχή του άρθρου) θα δείτε μια μητέρα να ντύνεται για να φύγει για τη δουλειά της αφήνοντας πίσω ένα καλάθι με άπλυτα ρούχα, έναν νεροχύτη γεμάτο πιάτα, ένα αστόλιστο χριστουγεννιάτικο δέντρο και έναν έφηβο γιο να κοιμάται στον καναπέ με το τηλεχειριστήριο του παιχνιδιού του στο χέρι. Στη συνέχεια τον φιλά τρυφερά και φεύγει για το νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Λίγο αργότερα ο γιος της ξυπνά και βάζει ένα μπολ με δημητριακά. Καθώς παρατηρεί το καλάθι με τα άπλυτα ρούχα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα μόνο στολίδι κρεμασμένο αποφασίζει να κάνει κάτι μοναδικό για τη μητέρα του.

Όχι δεν θα σας πούμε τι... Πατήστε play στην αρχή του άρθρου... αρκετό spoiler σας κάναμε. Αρπάξτε και κανένα χαρτομάντηλο... μάλλον θα σας χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved