Πώς η μητρότητα ενέπνευσε τη Rihanna να κάνει ένα δυναμικό comeback

Η Rihanna επιστρέφει με μια υποψηφιότητα για Oscar.

Οι θαυμαστές της περίμεναν πολύ για να δουν τη «βασίλισσα» σε μια live εμφάνιση. Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της live εμφάνιση στα βραβεία Grammy και 7 χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ “Anti”, περίμεναν πώς και πώς να μπει με κάποιο τρόπο ξανά η RiRi στις ζωές τους.

Και μπήκε. Στις 12 Φεβρουαρίου του 2023 επιτέλους πήραν αυτό που τόσο λαχταρούσαν. Τη Rihanna Robyn Fenty σε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο live από τη σκηνή του Superbowl φορώντας κατακόκκινα ρούχα και έχοντας μια αρκετά μεγάλη φουσκωμένη κοιλίτσα. Αυτό το τελευταίο ειδικά, η φουσκωμένη κοιλίτσα, έκανε το διαδίκτυο να πάρει φωτιά.

Η μητρότητα την άλλαξε και την έκανε να επιστρέψει πιο δυναμική από ποτέ. Αυτό θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω. Πώς η μητρότητα, έκανε τη Rihanna να επιστρέψει και μάλιστα έχοντας και μια υποψηφιότητα για Oscar για το τραγούδι που έγραψε για την ταινία «Μαύρος Πάνθηρας - Wakanda για πάντα».

Όπως άλλωστε έχει αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, η δύναμη που αντλεί από τη μητρότητα, είναι εκείνη που την καθοδηγεί στο δρόμο της .

πηγή: TheThingsCelebrity/YouTube

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved