Διάσημες που εμφανίστηκαν έγκυες στη σκηνή (vid)

Με αφορμή την τελευταία εμφάνιση της Rihanna θυμόμαστε κι άλλες διάσημες που εμφανίστηκαν στην σκηνή με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Rihanna κατάφερε να γραφτεί στην ιστορία με την εμφάνισή της στο σόου του Super Bowl halftime μιας και εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Ποιες άλλες ατρόμητες και διάσημες μαμάδες εμφανίστηκαν στη σκηνή με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Σίγουρα η εμφάνιση της Rihanna είναι η πρώτη στη λίστα όμως, μια δεκαετία πιο πριν, τα φώτα όλα είχαν πέσει επάνω στη Beyonce. Αν θυμάστε ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στην Blue Ivy Carter στα VMAs το 2011. Λίγα χρόνια αργότερα η Queen B εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι είναι έγκυος σε δίδυμα ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στη σκηνή των Grammys το 2017.

Η Cardi B έχει υπάρχει έγκυος δύο φορές και τις δύο φορές ανακοίνωσε τα νέα στη σκηνή.

Η Mariah Carey εμφανίστηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Barack και της Michelle Obama και στα backstage αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά της.

Ακόμη δύο διάσημες τραγουδίστριες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους επάνω στη σκηνή ήταν η J-Lo και η Kelly Clarkson. Άλλες κορυφαίες τραγουδίστριες; Η Alicia Keys, η Ciara και η Shakira.

Δείτε και θυμηθείτε στο βίντεο παραπάνω τις εμφανίσεις τους.

πηγή: TheThings Celebrity / YouTube

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved