Διάσημες που απέκτησαν παιδιά μετά τα 40

Αυτές οι διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί στα 40, τα 45 και τα 50 της. 

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να αποκτήσει κανείς παιδί; Δεν υπάρχει ηλικία, υπάρχει απλά θέληση. Μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει παιδί όποτε νιώσει έτοιμη.

Το ίδιο ισχύει και για τις παρακάτω διάσημες μαμάδες που αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδιά μετά τα 40.

Είτε είναι μια έκπληξη μια εγκυμοσύνη αργότερα στη ζωή, είτε είναι το αποτέλεσμα πολλών εξωσωματικών, όλες αυτές οι διάσημες μαμάδες ήταν στην ευχάριστη θέση να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους. Η Hilary Swank ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα γίνει μαμά διδύμων για πρώτη φορά στα 48 της. Η Madonna υιοθέτησε τα παιδιά της στα πενήντα της και γέννησε τον γιο της, Ρόκο στα 42 της.

hilaryswank_egkuos-meta-ta-40.jpg

Instagram account @hilaryswank

Η Gwen Stefani απέκτησε δύο αγόρια στα τριάντα της και καλωσόρισε τον γιο της, Appolo όταν ήταν 44 ετών. Η Halle Berry είχε δύο παιδιά στα σαράντα της: μια κόρη στα 41 της και έναν γιο στα 47 της. Η Janet Jackson συγκλόνισε τον κόσμο όταν ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στον γιο της Eissa στα 49 της. Η Naomi Campbell εξέπληξε επίσης τους πάντες με τον ερχομό της κόρης της στα 50α της χρόνια.

Έξω από τη λίστα δεν γίνεται να αφήσουμε τη Nicole Kidman που πάλευε για χρόνια να συλλάβει φυσικά. Αν και υιοθέτησε δύο παιδιά μαζί με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, χρόνια αργότερα, κατάφερε να αποκτήσει δύο κόρες. Την πρώτη όταν ήταν 41 και την δεύτερη, όταν ήταν 44 ετών.

Η Meryl Streep καλωσόρισε το μικρότερο παιδί της στα 42, η Rachel Weisz όταν ήταν 48, η Naomi Watts όταν ήταν 40 και η Susan Sarandon όταν ήταν 45.

Μετά από χρόνια εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Celine Dion απέκτησε δίδυμα αγόρια σε ηλικία 42 και η Mariah Carey, που επίσης είχε προβλήματα γονιμότητας, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά της, όταν ήταν 40 ετών. Η Salma Hayek ήταν 41 ετών όταν δημιούργησε την οικογένειά της και η Eva Mendes ήταν 40. Δύο χρόνια αργότερα, έκανε ακόμη ένα μωρό με τον Ryan Gosling σε ηλικία 42 ετών.

Αυτές οι διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί στα 40, τα 45 και τα 50 της.

πηγή: TheThings Celebrity / YouTube

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved