Γιατί οι αδερφές Kardashian κρύβουν τους γιους τους και όχι τις κόρες τους

Γιατί οι διάσημες αδερφές κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο τους γιους τους απ' ό,τι τις κόρες τους;

Καθώς η επόμενη γενιά Karjenner (Kardashian - Jenner) παιδιών, μεγαλώνει, οι θαυμαστές τους πρόσεξαν ότι οι γιοι τους δεν εμφανίζονται στα social media τόσο συχνά όσο οι κόρες τους. Από τα εντυπωσιακά τους γενέθλια μέχρι τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το brand των Kardashian έχει να κάνει με τις γυναίκες και μόνο. Οι κόρες τους έχουν τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά γενέθλια, εμφανίζονται συχνότερα στα social media και ο κόσμος περιστρέφεται γενικότερα περισσότερα γύρω από τις κόρες και όχι από τους γιους. Και δεν είναι η πρώτη γενιά των Karjenner που το περνά αυτό. Τόσο ο Rob Kardashian όσο και η Kylie Jenner εξέφρασαν το άγχος τους στο παρελθόν που έμεναν στην σκιά των αδελφών τους. Ενώ ο Rob μπορούσε να αποχωρίσει από τα φώτα της δημοσιότητας, η Kylie πιέστηκε να χτίσει το δικό της brand και τώρα είναι μία από τις διασημότερες περσόνες στον κόσμο.

H Kim, η Khloe και η Kylie διαχειρίζονται τη φήμη των γιων και των κοριτσιών τους διαφορετικά. Η Stormi Scott και η Τrue Thompson έκαναν το ντεμπούτο τους στο Instagram αμέσως μετά τη γέννησή τους. Και τα ονόματα των γιων της Khloe και της Kylie αργήσαμε να τα μάθουμε.

Όπως φαίνεται οι Karjenners ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ακόμη μια θηλυκή γενιά influencers. Ήδη χτίζουν τις προσωπικότητες των κοριτσιών τους, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό και όσο άβολο μπορεί να είναι για τα ίδια τα κορίτσια μεγαλώνοντας.

Οι θαυμαστές δεν ξέρουν αν οι Karjenners προστατεύουν τα αγόρια τους από τα φώτα της δημοσιότητας ή απλά επενδύουν στα κορίτσια για να συνεχίσουν όλη αυτή την αυτοκρατορία που έχτισαν.

πηγή: TheThings Celebrity / YouTube

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved