Παιδιά διασήμων που είναι κακομαθημένα

Νομίζετε ότι είναι εύκολο να είσαι διάσημος γονιός;

Πριν απαντήσετε ίσως να πρέπει να ρίξετε μια ματιά που βρήκαμε στο YouTube. Πραγματικά κακομαθημένα παιδιά που δεν ακούνε τους γονείς τους..

Η Kim Kardashian έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι κακομαθαίνει τα παιδιά της και τα αφήνει να έχουν άσχημη συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό του σπιτιού της και τους αγνώστους. H Stormi, κόρη της Kylie Jenner και του Travis Scott είναι επίσης αρκετά κακομαθημένη, μιας και η είναι πρωτότοκή τους.

Ο Saint West μπορεί να μην είναι το μοναχοπαίδι της Kim και του Kanye, όμως είναι ο αγαπημένος τους και φυσικά η μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή. Αυτό και μόνο αρκεί για να τον κακομάθει ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος.

https://www.instagram.com/p/CncafDxJ2Qt

Από τη λίστα με τα κακομαθημένα δεν λείπουν και τα δίδυμα της Mariah Carey, Monroe και Moroccan που λατρεύουν τη χλιδάτη ζωή τους. Παρά τον όρκο που έχει δώσει να μην κακομάθει τα παιδιά της πολύ, η βασίλισσα της ποπ είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στα παιδιά της τη λάμψη και τον πλούτο που δεν είχε εκείνη ως παιδί.

https://www.instagram.com/p/CmmFejZKtjq

Πριν πατήσετε play στο βίντεο για να δείτε και τα 12 κακομαθημένα παιδιά της λίστας δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στα παιδιά της Jennifer Lopez... που έχουν μάθει από νωρίς να διεκδικούν. Εξάλλου έχουν μάθει από την καλύτερη.

Πατήστε play πιο πάνω και δείτε και τα υπόλοιπα παιδιά της λίστας. Σίγουρα τα περισσότερα από αυτά δεν θα σας εκπλήξουν που βρίσκονται εκεί.

πηγή: TheThings Celebrity / YouTube Channel

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved