Γνωστή Ελληνίδα μαμά ανέβασε αυτήν την timelapse φώτο απ'την εγκυμοσύνη της

Μία υπέροχη ανάρτηση που συνδυάζει φωτογραφίες από διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης της και μία αγκαλιά με το μωρό της. 

Γνωστή Ελληνίδα μαμά ανέβασε αυτήν την timelapse φώτο απ'την εγκυμοσύνη της

Τα τελευταία χρόνια οι timelapse φωτογραφίες, ειδικά από την περίοδο εγκυμοσύνης μίας γυναίκας, είναι πολύ δημοφιλείς. Μέλλουσες μαμάδες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό σε διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης τους, φορώντας τα ίδια ρούχα και παίρνοντας ακριβώς την ίδια πόζα στο ίδιο μέρος.

Σκοπός των timelapse φωτογραφιών είναι να αποτυπωθεί σε μία φωτογραφία η εξέλιξη της εγκυμοσύνης και οι αλλαγές στο σώμα της μέλλουσας μαμάς, όσο το μωρό μεγαλώνει μέσα της.

Μία τέτοια φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας πριν μερικές μέρες και η γνωστή Ελληνίδα μαμά. Η κόρη της γεννήθηκε πριν από τέσσερις μήνες και όλο αυτό το διάστημα η νέα μανούλα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους, δείχνοντάς μας στιγμές της καθημερινότητάς τους. Η νέα μανούλα έχει εξαιρετική αισθητική και γούστο, κάτι που είναι εμφανές και από το προφίλ της στο Instagram αλλά το αναδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία.

niki thomopoulou 5

Ο λόγος για τη Νίκη Θωμοπούλου, την καλλονή σύζυγο του γοητευτικού δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη. Η νέα μαμά η οποία έχασε πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Νίκης Θωμοπούλου με την μπέμπα της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved