Πρίγκιπας George: Έχει γενέθλια & αυτές είναι οι νέες του φωτογραφίες

Ο πρίγκιπας γίνεται επτά ετών!

Πρίγκιπας George: Έχει γενέθλια & αυτές είναι οι νέες του φωτογραφίες

Γενέθλια έχει ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας George γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013 προκαλώντας συγκίνηση και ενθουσιασμό στη βασιλική οικογένεια. Η γέννηση του τρίτου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, χαιρετίστηκε, τότε με 21 κανονιοβολισμούς στις πρωτεύουσες του Ηνωμένου Βασιλείου, των Βερμούδων, του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας.

Ο πρίγκιπας George από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να κλέψει την καρδιά του βρετανικού λαού. Μεγαλώνοντας, απέκτησε μία συστολή και έγινε πιο ντροπαλός στις δημόσιες εμφανίσεις του (τα ηνία άλλωστε πήρε στη συνέχεια η αδελφή του, πριγκίπισσα Charlotte), όμως, εξακολουθεί να παραμένει ένα γλυκύτατο αγόρι και πολύ ευγενικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο George είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον Βρετανικό θρόνο, μετά τον πατέρα του και τον παππού του.

Οι νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα George με αφορμή τα γενέθλιά του



«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge χαίρονται που μπορούν να μοιραστούν δύο νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα George, με αφορμή τα έβδομα γενέθλιά του!», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Και τις δύο φωτογραφίες τράβηξε η ίδια η Kate Middleton, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια με όλα της τα παιδιά.

Θέλει η ίδια να τα απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό, καθώς πια είναι γνωστή η αγάπη που έχει για τη φωτογραφία.

Ο George, που πέρασε την καραντίνα στο πατρικό του σπίτι στο Norfolk, χαμογελά και στις δύο φωτογραφίες, δείχνοντας το καλοκαιρινό του μαύρισμα, τα ανοιχτά από τον ήλιο μαλλιά του και το υπέροχο παιδικό του χαμόγελο.

Ο νεαρός πρίγκιπας είναι ντυμένος casual και από το χαμόγελό του ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι χαρούμενος.

Ο George μεγαλώνει γρήγορα και η μαμά του Kate σε πρόσφατη συνέντευξή της αστειεύτηκε για τις ορέξεις που έχει ο ίδιος και τα μικρότερα αδέρφια του. «Τα παιδιά μου δεν χορταίνουν!», είπε η Kate στο BBC Breakfast σχετικά με την όρεξη του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis. «Αισθάνομαι ότι είμαι μια μηχανή παραγωγής φαγητού!».

Τον γεμάτο ενέργεια νεαρό πρίγκιπα, πρόσφατα τον είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πάλι το παλάτι με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, να παίζει στην πλάτη του William, μαζί με τα μικρότερα αδέρφια του.

Δείτε τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved