Τζένη Μπότση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της - Η τούρτα & οι φώτο με τη μικρή

Γιόρτασε λίγο νωρίτερα τα γενέθλιά της!

Τζένη Μπότση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της - Η τούρτα & οι φώτο με τη μικρή

Η Τζένη Μπότση έγινε 47 ετών και φέτος για πρώτη φορά γιορτάζει τα γενέθλιά της σαν μανούλα, αφού τον Νοέμβριο του 2019 έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Αυτά τα γενέθλια ήταν διαφορετικά για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν η κόρη της.

Φωτογραφίες από την τούρτα που έφτιαξε η Μάνια Ντέλου και mini insta story με την κόρη της δημοσίευσε η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εμείς εκτός από την υπέροχη και άκρως καλοκαιρινή της τούρτα, δεν γινόταν να μην προσέξουμε και το πόσο (πραγματικά) μεγάλωσε η κόρη της.



Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός όλη την περιόδο της εγκυμοσύνης της, μέχρι και τη μέρα που γέννησε, κρατούσε κρυφή το νέο ότι ήταν θα γίνει μαμά. Η ίδια μίλησε αργότερα σε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα asist.gr αποκαλύπτοντας όλα όσα έζησε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της και πως η μικρή δεν ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία της αλλά να προστεθεί μέσα σε αυτή.

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία», δήλωσε η Τζένη Μπότση και συνεχίζοντας, «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τα γενέθλια της ηθοποιού και δείτε την κορούλα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved