Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας δείχνει τι παίζουν μπαμπάς και γιος (pics)

O μικρός Κίμωνας έχει ξετρελαθεί.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας δείχνει τι παίζουν μπαμπάς και γιος (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι από τις ηθοποιούς που μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media.

Σε αυτή, πρωταγωνιστές είναι φυσικά τα δυο της παιδιά, ο Μάξιμος και ο Κίμωνας. Μαζί τους περνά τον περισσότερο χρόνο της φροντίζοντας τώρα που είναι καλοκαίρι, να πηγαίνουν στη θάλασσα και πολλές απογευματινές βόλτες.

Προς το παρόν η ηθοποιός παραμένει στην πρωτεύουσα καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει.

Θα υποδυθεί τη Μαρί, η οποία είναι εξαίρετη μοδίστρα και νοικοκυρά. Δουλεύει από το σπίτι και μεγαλώνει παράλληλα τα τρία παιδιά της με τη συνδρομή της μητέρας της. Ο σύζυγος της δουλεύει συνεχώς προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες τους.

« Είναι μια οικογένεια η οποία ζορίζεται οικονομικά, όπως οι περισσότερες εκείνης της εποχής, και προσπαθεί να ορθοποδήσει έχοντας ως κυρίαρχο όνειρο ένα καλύτερο αύριο. Η Μαρί έχει ρομαντισμό, αθωότητα, αγνότητα και πολλή αγάπη. Είναι μια οικογένεια πάρα πολύ ενωμένη και δυνατή. Έχουν τρία παιδιά. Η μεγάλη κόρη δουλεύει στο κομμωτήριο της αδελφής της Μαρί, το δεύτερο παιδί είναι φοιτητής και επαναστάτης και ο μικρός είναι ο ατίθασος της οικογένειας. Μέσα από τα μάτια του παρακολουθούμε την ιστορία», είπε σε συνέντευξή της στο 7 μέρες tv η ηθοποιός.

Μέχρι λοιπόν να αναχωρήσει με την οικογένειά της για διακοπές, απολαμβάνει τις κοντινές εξορμήσεις και τις βόλτες στην Αθήνα.

Σε μια από αυτές απαθανάτισε τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά να παίζει φούσκες με τον Κίμωνα. Ο μικρός προσπαθούσε να τις πιάσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα παιχνίδια μπαμπά και γιου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved