Κατερίνα Παπουτσάκη: Για μπάνιο με τον γιο της -Δείτε την υπέροχη πόζα τους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με την καλύτερη παρέα. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Για μπάνιο με τον γιο της -Δείτε την υπέροχη πόζα τους

Αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από τα δύο της παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας. Η ηθοποιός μπορεί να παραμένει στην πρωτεύουσα καθώς αυτές τις μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειρά στην ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, φροντίζει όμως να απολαμβάνει την οικογένειά της και το καλοκαίρι όσο περισσότερο μπορεί.

Με κάθε ευκαιρία παίρνει μια ανάσα δροσιάς, όπως συνέβη και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους να έχουν ένα καλό διήμερο με μία απολαυστική φωτογραφία της με τον ενός έτους γιου της, Κίμωνα.

Μαμά και γιος φορούν τα μαγιό τους, καπέλα και ποζάρουν με χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό. Ο μικρός Κίμωνας μάλιστα κοιτάει σε άλλη κατεύθυνση, προφανως γιατι κάτι του έχει αποσπάσει την προσοχή. Όσο για το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία αυτό ήταν:

«Καλό Σαββατοκύριακο παιδιάααα!!!Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ»


https://www.instagram.com/p/CCxyJlog3hx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα δύο της παιδιά, τον επτάχρονο πλέον Μάξιμο και το μικρό Κίμωνα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved