Μαντώ Γαστεράτου: Στη δουλειά με το μωρό της - Δείτε βίντεο

Η Μαντώ Γαστεράτου απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς και αυτό είναι εμφανές σε κάθε της ανάρτηση στα social media. 

Μαντώ Γαστεράτου: Στη δουλειά με το μωρό της - Δείτε βίντεο

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για πρώτη φορά μαμά στις αρχές του χρόνου και από τότε δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες με το μωρό της.

O μικρός Γιώργος της έχει πάρει τα μυαλά και η νέα μαμά λατρεύει να τον γαργαλάει, να τον φιλάει και να τον πειράζει. Σε πολλές αναρτήσεις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και συναισθήματα και όλα δείχνουν ότι απολαμβάνει τη μητρότητα και τους πρώτους μήνες με το μωρό της, όσο τίποτα:

«Κάθε μέρα το κοιτάζω, το φιλώ, το αγκαλιάζω, φροντίζω όλη την ημέρα και μόλις κοιμάται μου λείπει. Μετά περιμένω να ξυπνήσει για να νιώσω πάλι τη ζέστη από το κορμάκι του πάνω μου, τη θεϊκή μυρωδιά του και τις δυο του θάλασσες να με κοιτούν ξανά! Δεν θέλω να ζητήσω κάτι άλλο από τον Θεό... μόνο να είναι καλά!», είχε γράψει σε ένα από τα ποστ της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια περνάει αρκετές ώρες της ημέρας της με τον γιο της και κάνουν πολλά πράγματα παρέα, όπως παιχνίδια, ακόμα και γυμναστική. Χθες, η Μαντώ Γαστεράτου πήρε τον γιο της και στη δουλειά και μάλιστα ανέβασε δύο Instagram Stories από όταν ήταν καθ'οδόν.

Στο ένα βλέπουμε τη διάσημη μαμά...



... και στο άλλο τον μικρό Γιώργο που κάθεται αναπαυτικά στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Στο Story της χρησιμοποίησε και το αγαπημένο της hashtag που συνηθίζει να βάζει σε αναρτήσεις με τον γιο της, το οποίο δεν είναι άλλο από το #ασιφάω.



Δείτε φωτογραφίες του μόλις λίγων μηνών μπέμπη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved