GNTM: Σπάνιες φώτο του Γιώργου Καράβα με τα δύο παιδιά του (pics)

Ο coach του GNTM δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του γι' αυτό και όσες θα δείτε παρακάτω είναι αρκετά σπάνιες.

GNTM: Σπάνιες φώτο του Γιώργου Καράβα με τα δύο παιδιά του (pics)

Τα γυρίσματα του GNTM έχουν ήδη αρχίσει και ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί προτού ξεκινήσουν να προβάλλονται τα επεισόδια, είναι ο Γιώργος Καράβας.

Το μοντέλο στο νέο κύκλο του reality μόδας του Star έχει τη θέση του coach,το ρόλο δηλαδή που μέχρι πρότινος είχε η Έλενα Χριστοπούλου.

giorgos karavas anartiseis me paidia 3

Ποιος είναι ο Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982.

Είναι από τους λίγους Έλληνες top model, με σημαντική διεθνή καριέρα και θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο χώρο της μόδα

Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ως μοντέλο ήταν για τον οίκο Zegna.

Στα 38 του χρόνια ο Γιώργος Καράβας διαθέτει ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν διεθνείς σταρ της πασαρέλας, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood.

Η συνεργασία με το GNTM

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star για τον τρίτο κύκλο του GNTM ο Γιώργος Καράβας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Το μοντέλο ανέλαβε το ρόλο του μέντορα των επίδοξων. Ιδού η ανάρτηση που ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το reality μόδας:


https://www.instagram.com/p/CBvNWDGApim/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μια εξαιρετική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ένα νέο ταξίδι ξεκινά, το οποίο με κάνει να νιώθω τόσο ενθουσιασμένο. Θέλω να είμαι στον κορυφή! Εσείς; #GNTM».

Η ζωή του και τα δυο του παιδιά

Ο Γιώργος Καράβας είναι εδώ και οκτώ χρόνια παντρεμένος και έχει δυο παιδιά, έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών.

Τα παιδιά του ονομάζονται Φίλιππος και Καλλιόπη. Ονομάτα που ο ίδιος έχει κάνει τατουάζ στα χέρια του.

yiorgoskaravas paidia tatoyaz 1
yiorgoskaravas paidia tatoyaz 2

Ο coach του GNTM είναι παντρεμένος από το 2012 με τη Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο που είναι επτά ετών και την Καλλιόπη, πέντε ετών.

giorgos karavas anartiseis me paidia 2

«Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012!», είπε στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» όπου ήταν καλεσμένος πριν μερικές εβδομάδες.

Η Ραφαέλα ασχολείται με τον χώρο της ομορφιάς, έχοντας ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Γιώργο Καράβα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί.

«Η δημοσιότητα στη ζωή μας τις τελευταίες ημέρες είναι απότομη. Έχει γίνει λίγο ένας χαμός, αλλά το διαχειριζόμαστε. Ο Γιώργος ήταν πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι που έχει να κάνει με την δουλειά του, δεν είναι μια πρόταση γενικά για την τηλεόραση, έχει να κάνει με το modeling. Ήταν πολύ χαρούμενος και θετικός. Είναι πολύ καλό παιδί, θα τον γνωρίσετε και εσείς μέσω της εκπομπής. Ευγενικός και γενικά από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως και εκείνος για εμένα. Δεν τον ζηλεύω γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω. Γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Γενικά τον Γιώργο τον εμπιστεύομαι και θεωρώ θα τα πάει περίφημα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, ένα βράδυ είχαμε πάει για ποτό, ξεχωριστές παρέες, και ήρθε ο Γιώργος και μου μίλησε. Απλά μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και αν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν ντροπαλός. Ο Γιώργος θέλει και τρίτο παιδί, εγώ δεν θέλω. Δυο παιδάκια, ένα μαγαζί, ο Γιώργος δεξιά αριστερά για δουλειές, δεν είναι εύκολο».

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά τους στο Instagram

Τόσο η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη όσο και ο Γιώργος Καράβας, σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media. Είναι δύο δοτικοί γονείς και παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα και των δύο φροντίζουν να αφιερώνουν χρόνο σε εκείνα.

Ο νέος συνεργάτης του GNTM έχει δημοσιεύσει υπέροχες φωτογραφίες τόσο με την κόρη του όσο και με τον γιο του. Σπάνιες θα μπορούσαμε να πούμε καθώς σκρολάραμε αρκετά στον προσωπικό του λογαριασμό για να τις βρούμε.


https://www.instagram.com/p/CCilKKhANXT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο πρόσφατη; Αυτή εδώ! Που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη.


https://www.instagram.com/p/CCqAigjAB4i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος νιώθει έτσι όπως νιώθω εγώ για σένα τώρα! ( Wonderwall )
#mygirl #mydaughter #nightout #loveher», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του και τα likes έπεσαν βροχή με μια follower να σχολιάζει «Πόση αγάπη μυρίζει αυτή η φωτό... ❤️» και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Swipe up για να δείτε όλες τις φωτογραφίες με τα παιδιά του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved