Το νέο site της γυναικολογικής σειράς προϊόντων AQUASOL FEMINA είναι στον «αέρα»!

Η  εξειδικευμένη γυναικολογική σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων, Aquasol Femina, της φαρμακευτικής εταιρείας MINERVA Pharmaceutical έχει τώρα το δικό της site aquasolfemina.gr.

Το νέο site της γυναικολογικής σειράς προϊόντων AQUASOL FEMINA είναι στον «αέρα»!

Με σχεδίαση εμπνευσμένη από τις μοντέρνες συσκευασίες των προϊόντων της σειράς και την καινοτομία στην χρήση τους, η νέα ιστοσελίδα απευθύνεται στις γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν ενημερωθούν για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, την πρόληψη και την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων λοιμώξεων κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής ηλικίας αλλά και την φροντίδα της γεννητικής περιοχής μετά την εμμηνόπαυση.

Οι επισκέπτες του site μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ενδείξεις, τα οφέλη, τη σύνθεση και τις οδηγίες χρήσης των σκευασμάτων, στην ειδικά σχεδιασμένη ενότητα που έχει φτιαχτεί για κάθε προϊόν της σειράς. Επιπλέον, μέσα από την ενότητα «Η γυναίκα σήμερα», που ανανεώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο, μπορούν να διαβάσουν άρθρα γιατρών για παθήσεις που σχετίζονται με την ευαίσθητη περιοχή των γυναικών, την εγκυμοσύνη, την διατροφή και την ψυχολογία τους. Στο blog της ίδιας ενότητας θα βρουν προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές για τις καθημερινές ανάγκες του πολυδιάστατου ρόλου της σύγχρονης γυναίκας.

Πληροφορίες για τα προϊόντα

Η σειρά AQUASOL FEMINA είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις μοναδικές ανάγκες κάθε γυναίκας, από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση. Αποτελείται από 3 εξειδικευμένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα με ένδειξη για συγκεκριμένες γυναικολογικές παθήσεις που αφορούν στην ευαίσθητη περιοχή όπως η καντιντίαση, η βακτηριακή κολπίτιδα και η κολπική ατροφία, καθώς και από ένα ειδικά σχεδιασμένο απαλό αφρό για την καθημερινή υγιεινή, αναζωογόνηση και διατήρηση της καλής υγείας στην ευαίσθητη περιοχή. Τα προϊόντα Aquasol Femina, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, συστήνονται από γυναικολόγους και διατίθενται μόνο στα φαρμακεία. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση υγείας, για καθημερινά, συνήθη γυναικολογικά προβλήματα που αφορούν στην ευαίσθητη περιοχή.

aquasol mesa

AQUASOL FEMINA Intimate Cleansing Foam

Ο αφρός καθαρισμού AQUASOL FEMINA Intimate Cleansing Foam έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καθημερινή υγιεινή, αναζωογόνηση και διατήρηση της καλής υγείας στην ευαίσθητη περιοχή. Ο μοναδικός συνδυασμός των φυσικών συστατκών του όπως γαλακτικό οξύ, ινουλίνη και αλόη, με καταπραϋντικές, αντιφλογιστικές, πρεβιοτικές και ενυδατικές ιδιότητες, παρέχει άμεση ανακούφιση από τη δυσφορία, τον κνησμό, την ερυθρότητα και τη φλόγωση ενώ βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού pH του κόλπου. Είναι πρακτικός και εύκολος στην εφαρμογή με δοσιμετρική αντλία, κατάλληλος για τις μοναδικές ανάγκες κάθε γυναίκας, από την ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας μέχρι και τις αυξημένες ανάγκες τις εμμηνόπαυσης.

AQUASOL FEMINA Bacterial Vaginosis

Το AQUASOL FEMINA Bacterial Vaginosis είναι μία εξειδικευμένη γέλη με ένδειξη αποκλειστικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων Βακτηριακής Κολπίτιδας όπως ανεπιθύμητες εκκρίσεις, κνησμό και δυσοσμία καθώς και για την πρόληψη των υποτροπών, ιδιαίτερα σε γυναίκες που παρουσιάζουν ευαισθησία σε μολύνσεις Βακτηριακής Κολπίτιδας. Χάρη στην καινοτομία του φυσικού πολυσακχαρίτη, Teflose, δημιουργείται ένα είδος προστατευτικού μανδύα πάνω στον κολπικό βλεννογόνο που εμποδίζει την προσκόλληση των παθογόνων μικροοργανισμών και αναστέλλει τη δραστηριότητα και ανάπτυξή τους. Επίσης, χάρη στο συνδυασμό των λοιπών φυσικών συστατικών του ανακουφίζει άμεσα απο τις ενοχλήσεις, απαλάσσει απο την οσμή και αποκαθιστά την ισορροπία της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας ενώ διατηρεί τον κόλπο ενυδατωμένο.

AQUASOL FEMINA Candidiasis

Το AQUASOL FEMINA Candidiasis είναι μία εξειδικευμένη κρέμα–γέλη, σχεδιασμένη ειδικά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μυκητιασικής κολπίτιδας (καντιντίαση) όπως κολπικό κνησμό, πόνο, λευκές, παχύρευστες, χωρίς οσμή εκκρίσεις και δυσφορία, καθώς και για την πρόληψη των υποτροπών. Χάρη στην καινοτομία Teflose, προσκολλάται στον κολπικό βλεννογόνο σχηματίζοντας έναν προστατευτικό φραγμό ο οποίος βοηθά στην προστασία του κόλπου και του φυσιολογικού κολπικού ιστού και ανακουφίζει απο την πρώτη εφαρμογή απο τον ερεθισμό και την δυσφορία. Ο υγιής κόλπος είναι από τη φύση του όξινος και η χρήση του AQUASOL FEMINA Candidiasis βοηθάει στη διατήρηση του βέλτιστου pH, ώστε να διατηρείται η καλή υγεία του κόλπου.

AQUASOL FEMINA Vaginal Atrophy

Το AQUASOL FEMINA Vaginal Atrophy είναι μία κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της Κολπικής Ατροφίας αλλά και για την πρόληψη των συμπτωμάτων της. Πρόκειται για έναν τοπικό ενυδατικό παράγοντα που ενεργεί ως μεμβράνη επί του κολπικού βλεννογόνου, παρέχοντας άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα που συνδέονται με την κολπική ατροφία, όπως ξηρότητα, αίσθημα καύσου, πόνο και δυσφορία. Επιπλέον, βοηθά στην επούλωση του κατεστραμμένου ιστού, επαναφέρει τη φυσιολογική υγρασία του κόλπου και βελτιώνει την ελαστικότητα του. Περιέχει φυσικά συστατικά, χωρίς ορμόνες και φαρμακευτικές ουσίες και αποτελεί μια φυσική εναλλακτική πρόταση για την διατήρηση της καλής υγείας και λειτουργίας του κόλπου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved