Μαρούσα Στρογγυόγλου:Πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη από το Άκρως Οικογενειακόν

Θυμόσαστε την Αφροδίτη από τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν»; Δείτε πόσο έχει αλλάξει από τότε που έκανε την κόρη του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου (Γιάννη Μπέζου).

Μαρούσα Στρογγυόγλου:Πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη από το Άκρως Οικογενειακόν

Και ποιος δεν θυμάται την Αφροδίτη Θεοτοκάτου (Μαρούσα Στρογγυόγλου) τη δίδυμη αδερφή του Ερμή (Χρήστου Σπανού) που μισούσε το σχολείο, το διάβασμα και μαζί με τον Ερμή έχαναν συχνά τις πρώτες σχολικές ώρες.

Στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 η Μαρούσα Στρογγυόγλου, υποδυόταν ένα κορίτσι στην εφηβεία που λάτρευε να ακολουθεί τη μόδα, ήταν πολύ απελευθερωμένη, ήταν μέσα σε όλα και δεν σταματούσε να δημιουργεί σχέσεις με αγόρια, χωρίζοντάς τα λίγο αργότερα επειδή έβρισκε κάποιον καλύτερο.

Το «αγοροκόριτσο» με τα κοντοκουρεμένα μαύρα μαλλιά δεν θυμίζει σε τίποτε τη σημερινή γυναίκα, που έριξε το καλλιτεχνικό βάρος της στο θέατρο και τη μουσική.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Μαρούσα είχε πει για το τραγούδι: «Το είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει και προχωράει καλά. Δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί στη σχολική χορωδία με είχαν "κόψει", οπότε όταν τα παιδιά του γκρουπ (Canto Liba), ύστερα από πέντε πρόβες, μου είπαν "ξεκινάμε" δεν το πίστευα!».

Μέχρι και σήμερα τη φωνάζουν «Αφροδίτη», αλλά όπως και η ίδια είχε αναφέρει στο παρελθόν δεν την ενοχλεί καθόλου.

Στην πραγματικότητα λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν το πραγματικό της όνομα. Η ίδια διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο έχει αλλάξει και πόσο έχει ωριμάσει το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved