Η φώτο της μαμάς Ντορέττας με μαγιό και το σχόλιο της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η νέα φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με μαγιό μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η φώτο της μαμάς Ντορέττας με μαγιό και το σχόλιο της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Αθλείται, προσέχει τη διατροφή της και τίποτα δε θυμίζει τις δύο εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και το καλοκαίρι μοιράζεται συχνά μαζί μας φωτογραφίες της με μαγιό από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα και τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πριν από λίγο, η διάσημη μαμά ανέβασε μία ακόμα ολόσωμη φωτογραφία της και για ακόμη μία φορά, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Ντορέττα Παπαδημήτριου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και βγαίνει από τη θάλασσα κρατώντας τη μάσκα και τα βατραχοπέδιλά της. To φως του ήλιου που πέφτει πάνω της, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της και η υπέροχη θάλασσα και το καλοκαιρινό background κάνουν τη φωτογραφία ακόμα πιο εντυπωσιακή.

ntoretta papadimitriou magio

Με το που ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία, τα likes έπεσαν βροχή και μέσα σε μισή ώρα ξεπέρασαν τις 7.000. Πολλά όμως ήταν και τα σχόλια από τους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους, ένα εκ των οποίων ανήκει στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το σχόλιο τη ηθοποιού είναι σύντομο και περιεκτικό και εκφράζει αυτό που όλοι σκεφτήκαμε όταν είδαμε την παραπάνω φωτογραφία: «Παναγία μου!!!»

Κι επειδή μία φωτογραφία δεν είναι αρκετή, δείτε στην gallery που ακολουθεί ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου με μαγιό. Σε κάποιες από αυτές ποζάρει μαζί με τους δύο γιους της που πλέον έχουν μεγαλώσει πολύ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved