Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Ένα μήνα γονείς - Δείτε την τούρτα που το γιόρτασαν

Ένα μήνα γονείς και το γιόρτασαν με αυτή την υπέροχη και λαχταριστή τούρτα!

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Ένα μήνα γονείς - Δείτε την τούρτα που το γιόρτασαν

Μπορεί ο Γιώργος Χρανιώτης να μην ήταν κοντά στη Γεωργία Αβασκαντήρα, για επαγγελματικούς λόγους, όμως και οι δύο γιόρτασαν τον ένα μήνα ζωής του γιου τους!

Μπαμπάς και μαμά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή που έγιναν γονείς και οι αναρτήσεις συχνά δίνουν και παίρνουν. Ζουν την απόλυτη ευτυχία και αυτό το καταλαβαίνουμε και εμείς, απλά και μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Intstagram.

Ένας μήνας με το μωρό

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, χθες, δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της και της τούρτας που γιόρτασε τη μέρα αυτή. Κοντά της βρισκόταν και η καλή της φίλη, Εύη Ντοβελου, που δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία της Γεωργίας στο πλευρό του γιου της.

chraniotis avaskantira ena mina me to moro 8

Εδώ και περίπου ένα μήνα το ζευγάρι ανήκει πλέον στο κλαμπ των γονιών. Την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 20.32 γεννήθηκε ο γιος τους «μέσα στο κλάμα και την ομορφιά», όπως είχε σχολιάσει και ο ηθοποιός κάτω από την πρώτη φωτογραφία του μωρού, τη μέρα που ανακοίνωσε τη γέννησή του.

Η καθημερινότητα με το μωρό στο σπίτι

Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης όσο και η Γεωργία Αβασκαντήρα καθημερινά ανανεώνουν τον λογαριασμό τους και δημοσιεύουν στιγμές από την νέα τους πραγματικότητα.

Το σπίτι έχει γεμίσει με όλα εκείνα που χρειάζεται το μωρό και γύρω τους πια υπάρχουν πάνες, μπιμπερό, μικροσκοπικά ρουχαλάκια και όλα εκείνα που χρειάζεται ένα μικρούλι για να το φροντίσουν.

me to moro sto spiti 2

Ο μικρός είναι γλύκας και κάθε του φωτογραφία δείχνει ότι οι γονείς του, λιώνουν για εκείνον και όχι άδικα. Δείτε μερικά από όλα εκείνα τα υπέροχα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει από τη μέρα της γέννησής του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved