Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίθανη φωτογραφία του γιου του στο πλοίο

Σωτήρης Κοντιζάς: Στο πλοίο με τον γιο του!

Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίθανη φωτογραφία του γιου του στο πλοίο

Μια φωτογραφία έκπληξη δημοσίευσε χθες ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος δεν συνηθίζει να δείχνει τα παιδιά του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά και μετά από την τελευταία φορά που ταξίδεψε στην Μύκονο, μας έδειξε τον γιο του σε μια απίθανη φωτογραφία.

Ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef, που θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και χθες έπλεε φαίνεται προς τον καλοκαιρινό του προορισμό, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι φειδωλός και θα κάνει κάποιες αναρτήσεις, δείχνοντάς μας πώς περνά με τη μικρή Αριάνα Τσιχίρο 4,5 ετών και τον μικρό Kenji που είναι δύο ετών.

Αν και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες που αφορούν στην προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά ο Κοντιζάς μας έδειξε ακόμη μια φορά τον γιο του σε μια υπέροχη πόζα μέσα από το πλοίο. Φωτογραφία που σίγουρα μόνο οι γονείς θα καταλάβουν καλύτερα.

«Ξυπολησιά, ανεμελιά και πάνα!», με αυτές τις λέξεις θα περιγράφαμε εμείς τη φωτογραφία. Ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο γλυκό και ό,τι πιο τρυφερό.

sotiris contizas kenji gios 8

Όσο για το σχόλιο που τη συνόδευσε; Αυτή τη φορά διάλεξε ένα μικρό απόσπασμα από τους στίχους του τραγουδιού Pyramind Sond του Βρετανικού συγκροτήματος Radiohead.

«I jumped in the river and what did I see?
Black-eyed angels swam with me
A moon full of stars and astral cars
All the things I used to see
All my lovers were there with me
All my past and futures
And we all went to heaven in a little row boat
There was nothing to fear and nothing to doubt».



Ο μικρός φαίνεται ότι τον έχει ξεμυαλίσει και όχι άδικα, γι' αυτό άλλωστε βλέπουμε και τις πιο όμορφες φωτογραφίες από αυτόν. Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες του μικρού Kenji, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο μπαμπάς Σωτήρης Κοντιζάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved