Σάκης Ρουβάς: Το φιλί από τον μικρότερο γιο του που «έριξε» το Instagram

Η Κάτια Ζυγούλη μόλις ανέβασε την πιο υπέροχη φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τον μικρό Απόλλωνα

Σάκης Ρουβάς: Το φιλί από τον μικρότερο γιο του που «έριξε» το Instagram

Μπορει να είναι ένας από του πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες, είναι όμως κι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τα τέσσερα παιδιά του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και οι μικροί Αλέξανδρος, Αναστασία, Αριάδνη και Απόλλωνας είναι και για τους δυο πρώτη προτεραιότητα. Αν και είναι από τους διάσημους γονείς που δεν κρύβουν τα πρόσωπα των παιδιών τους, το ζευγάρι διατηρεί ενα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογενειακή του ζωή. Μόνη εξαίρεση, οι λίγες αναρτησεις που κάνουν κατα καιρούς στα social media με αφορμή, είτε κάποια ιδιαίτερη ημέρα όπως γενέθλια ή γιορτή, είτε κάποιο στιγμιότυπο που θέλουν να μοιραστούν.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε μαζί μας σήμερα η Κάτια Ζυγούλη. Το πρώην μοντέλο που όσα χρόνια και εάν περάσουν παραμένει μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της Ελλάδας, απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό τον μικρό Απόλλωνα την ώρα που δίνει ένα τρυφερό φιλί στον μπαμπά Σάκη. Στην ίδια ανάρτηση, ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία στην οποία μπαμπάς και γιος τρώνε καρπούζι. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια από θαυμαστές και διαδικτυακούς φίλους, έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CCk5Q-8FhZR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας το ζευγάρι με τα παιδιά του, μπορεί να μην είναι πολλές, είναι όμως όλες υπέροχες. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved