Ελένη Μενεγάκη: Στα Άχλα φορώντας το παιδικό καπέλο της Μαρίνας (pics)

Ελένη Μενεγάκη: Φορώντας το παιδικό καπέλο και την τσάντα της Μαρίνας μας καλημέρισε σήμερα, από τα Άχλα!

Ελένη Μενεγάκη: Στα Άχλα φορώντας το παιδικό καπέλο της Μαρίνας (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις ήρεμες στιγμές κοντά στην οικογένειά της, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Και ενώ είχε πει σε ανάρτησή της μετά τη λήξη της εκπομπής της ότι μπορεί να «χαθεί» για λίγο, φαίνεται ότι της λείπουν πολύ οι θαυμαστές και οι θαυμάστριές της, γι' αυτό και κάνει αρκετές δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα η σημερινή, που με μια φωτογραφία που τη δείχνει να φοράει το ροζ καπέλο και την τσάντα της Μαρινούλας, ρωτά τους φίλους της σε ποιο μέρος της Ελλάδας, έχουν περάσει τις ωραιότερες διακοπές.

«Σε ποιο μερος της χωρας μας εχετε τις πιο ωραιες καλοκαιρινες , παιδικες αναμνησεις ??? ( το ροζ καπελο και τσαντα ειναι της Μαρινας )
#eleni #summervibes #onarexperience #androsisland #greece», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως οι καλημέρες, τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή.

elenimenegaki kapelo kai tsanta marinas 1

Άχλα - ο επίγειος παράδεισός της

Τα Άχλα εδώ και αρκετά χρόνια έγιναν ο αγαπημένος προορισμός της Ελένης και της οικογένειάς της. Μέσα από τις αναρτήσεις της είδαμε τα υπέροχα ποτάμια, τα ρυάκια και τις λίμνες που κρύβονται ανάμεσα στα πλατάνια που οδηγούν στην παραλία που λατρεύει η όμορφη παρουσιάστρια.

Η παραλία Άχλα -για όσους δεν το γνωρίζετε- βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια σημαντικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στα social media.

Το Onar στην Άνδρο, που ακούτε τακτικά είναι ένα συγκρότημα (οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μάκη Παντζόπουλου) από ανεξάρτητες μονάδες σε απόσταση 350μ. από την παραλία Άχλα. Πρόκειται για έναν οικισμό από 10 παραδοσιακές, εξωτικές κατοικίες που απλώνονται δίπλα στο ποτάμι και τα πλατάνια. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι τη Ελένης Μενεγάκη. (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το πρώτο ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Αυτό είναι το πρώτο ξέγνοιαστο καλοκαίρι που θα περάσει η παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια. Πλέον δεν θα έχει το άγχος να επιστρέψει στο τέλος Αυγούστου στο πόστο της και κάπως έτσι ίσως να παρατείνει και τις διακοπές της.

Τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο από όλους την παρουσία της και εκείνα είναι η προτεραιότητά της.

Επειδή είμαστε βέβαιες ότι οι αναρτήσεις με τα κορίτσια της (μικρά και μεγάλα) δεν θα αργήσουν να έρθουν (τώρα αρχίζει το καλοκαίρι για την Ελένη) πάμε να θυμηθούμε τις ωραιότερες περσινές καλοκαιρινές της φωτογραφίες (μαζί με τα παιδιά της), τότε που ακόμη δεν φανταζόταν ότι το επόμενο καλοκαίρι, θα την έβρισκε απόλυτα χαλαρή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved