Έγκυος ξανά η Βασιλική Μιλλούση - Δείτε την ανακοίνωσή της

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Έγκυος ξανά η Βασιλική Μιλλούση - Δείτε την ανακοίνωσή της

«Ίδιο μέρος,διπλή χαρά...ναι είμαι έγκυος ξανά???
________________
#pregnant #pregnancyannouncement #blessed #happy», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της που τη δείχνει για δεύτερη φορά έγκυο.

Όπως μπορείτε να δείτε η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και η χαρά τους δεν κρύβεται.


https://www.instagram.com/p/CCjLU-SjVXJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Ολυμπιονίκης σύζυγός της Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το δεύτερο τους παιδί.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής πριν από λίγο έκανε γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφία που τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αρκετά συχνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Ούτε το κορμί της μαρτυρούσε κάτι τέτοιο.

Με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέρος (όπως η ίδια αναφέρει) είχε ανακοινώσει και την πρώτη της εγκυμοσύνη. Θυμάστε;

«...Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας. Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι' αυτό θα το φωνάξω δυνατά», είχε γράψει στις 16 Ιουνίου 2019.


https://www.instagram.com/p/Byxew3Soxo_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπως έτσι και φέτος! Η κοιλίτσα πλέον δεν θα μπορούσε να κρυφτεί και αποφάσισε να ανακοινώσει το νέο.

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνοντας και εκείνος με τη σειρά του ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, σχολιάζοντας: «Η ευτυχία είναι διπλή ! #love #pregnancyannouncement #happierthanever».

Πώς κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της η Βασιλική Μιλλούση;

Οι τρεις τους ζουν την απόλυτη ευτυχία και απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές στην Τήνο τις τελευταίες ημέρες. Οι πρώτες διακοπές με το μωρό και το δεύτερο καλοκαίρι που βρίσκει τη Βασιλική με φουσκωμένη κοιλίτσα. Κοιλίτσα που είδαμε κι εμείς πριν μερικά λεπτά. Πώς όμως κατάφερε να την κρύψει;

Μα φυσικά φορώντας φαρδιά πουκάμισα και τραβώντας φωτογραφίες που δεν τόνιζαν την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα. Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις τελευταίες τις φωτογραφίες -ακόμη και αυτές που φοράει μαγιό- και θα δείτε πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την δεύτερη εγκυμοσύνη της η Βασιλική Μιλλούση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved