Μαλένα Χανταμπάκη: Η φώτο της και το φιλί της τρέλαναν το Instagram (pics)

Αν υπήρχε τίτλος για το πιο γλυκό και ναζιάρικο κορίτσι στο Instagram, σίγουρα θα τον κατείχε η κόρη του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη!

Μαλένα Χανταμπάκη: Η φώτο της και το φιλί της τρέλαναν το Instagram (pics)

Η Μαλένα είναι τριών ετών και από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο έφερε τα πάνω κάτω -ευχάριστα- στην οικογένειά της.

Η μικρή έχει ξετρελάνει όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όλους όσους τη γνωρίζουν ή τη βλέπουν μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν καθημερινά οι γονείς της στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Μαλένα είναι μια αξιολάτρευτη πιτσιρίκα και δεν σταματά να ποζάρει και να κάνει νάζια όταν τη φωτογραφίζουν οι γονείς της. Όπως για παράδειγμα στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε η Όλγα Πηλιάκη στο Instagram.

Όπως βλέπετε η Μαλένα μας στέλνει ένα μεγάλο φιλί για καλημέρα!


https://www.instagram.com/p/CCbZUcEnRn5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μαμά να σε πάω βόλτα; Άντε γεια! ? #malena #hantampakakia #antegeia», σχολίασε η μαμά Όλγα κάτω από τη φωτογραφία και τα likes καθώς και τα σχόλια, έπεσαν βροχή!

Μαλένα - Η πιο ναζιάρα διάσημη μικρή του Instagram

Από νωρίς η Μαλένα κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς είναι αξιολάτρευτη. Είναι ένα από τα πιο διάσημα μικράκια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα.

Τα νάζια της έχουν τρελάνει τους γονείς της που δεν μπορούν να αντισταθούν σε ό,τι και αν κάνει, δημοσιεύοντας μερικά από αυτά στους λογαριασμούς τους, για να μας δείξουν τι ακριβώς τους τρελαίνει στην κόρη τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στον λογαριασμό του μπαμπά Στέλιου και της μαμάς Όλγας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved