Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αυτή της η φωτογραφία θα κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί

Δείτε τι ανέβασε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο Instagram της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αυτή της η φωτογραφία θα κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία γυναίκα αυθόρμητη, με χιούμορ και καθημερινά μοιράζεται μαζί μας σκέψεις, στιγμές και φυσικά υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στη δουλειά αλλά και στο σπίτι.

Τις αναρτήσεις της χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και είναι από τις διάσημες μαμάδες που δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις στα social media, αντιθέτως πάντα προτιμά να δείχνει τη ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων, είτε αυτά αφορούν τη μητρότητα, είτε οτιδήποτε άλλο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μετά το τέλος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στην οποία συμμετείχε, απολαμβάνει ακόμα περισσότερο χρόνο με τις κόρες της Ισαβέλλα και Βικτώρια. Το καθημερινό πρόγραμμά τους πλέον περιλαμβάνει βουτιές στη θάλασσα και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Με αφορμή ένα playdateτων κοριτσιών της πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες σαν Insatgram Stroies, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα κάνουν όλες τις μαμάδες με νήπια να ταυτιστούν.

Οι φωτογραφίες αυτές αφορούν το παιχνίδι των παιδιών. Πώς είναι το δωμάτιο και τα ίδια όταν παίζουν στην πραγματικότητα και πώς παρουσιάζεται αυτό στα social media;

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες υπέροχες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τα παιδιά της κατά καιρούς.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @elianoula

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved